MatesCZ Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 (upraveno) Zdravím, co sem pročítal forum, tak na pohádky se vykašlu .... tak tedy kousek . Strejda dostal auto , teta nechtěla nic, tak dostala hodinky .. hodinky jsou auto už ne. Teta zemřela a dostal hodinky děda a ten je chce ted prodat , jsou pravé o tom se nebudu s nikým dohadovat , ale co sem koukal po internetu , tak hodinky tohodle typu se pohybujou v neskutečným rozmezí cen, je tedy někdo schopný říct jejich cenu skutečnou? podle čísla jsou z roku 78 www.umastenamanicka.wz.cz/rolex.jpg děkuju předem Mates Upraveno 7. února 2012 uživatelem MatesCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Strejda auto... teta Rolexky...... škoda, že ty jsi nedostal foťák, protože bez fotky je tato diskuze bezpředmětná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 NIGHTinGALE: jednu fotku tam mám, to by si mu krivdil :-) , teda musíš si to sám skopírovať na konci príspevku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesCZ Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 (upraveno) NIGHTinGALE: jednu fotku tam mám, to by si mu krivdil :-) , teda musíš si to sám skopírovať na konci príspevku bude se na to dát kliknout? www.umastenamanicka.wz.cz/rolex.jpg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2012 uživatelem Jay Doll Kvůli pohodlí jsem fotku vložil sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 No jo, pravda, už to vidím Přes tisíc EURO ti za ně nikdo nedá, řekl bych. Ale jde jen o můj odhad, třeba se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Souhlas. Dle stavu, či spíš velikosti nutného servisu, odhaduji 20-30 tisíc korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Strejda dostal auto , teta nechtěla nic, tak dostala hodinky .. hodinky jsou auto už ne. Zlatým písmem tesat do kamene (a do vlákna, co na těch Roládách máte ) A k tématu, dámské modely Rolex bohužel obvykle nedosahují cenových výšin pánských sportovních modelů, ale pokud děda najde i krabičku a dokumentaci - bude to velké plus. Tržní cenu cenu každopádně určí až poptávka, takže asi aukční portál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Matesi, gougy má pravdu, hromada peněz jako například za Daytony ze stejného roku z toho nebude. Každopádně, pokud je chceš prodat, můžeš zkusit nabídnout je v aukci na webu a nebo přímo oslovit některý z obchodů, který se tímto zabývá. Napadá mě například Království hodin nebo Nekázanka, ale jsou i další. Někteří jsou schopni i zajistit servis před prodejem. Tam se dozvíš reálnou prodejní hodnotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesCZ Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Děkuju Všem za názory, zdělím dědovi a dál to nebudu řešit:) jen sem mu řek, že se poptám. to je vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se