Přejít na obsah

Dámské hodinky rolex identifikace cena

MatesCZ

Doporučené příspěvky

Zdravím, co sem pročítal forum, tak na pohádky se vykašlu .... tak tedy kousek . Strejda dostal auto , teta nechtěla nic, tak dostala hodinky .. hodinky jsou auto už ne. Teta zemřela a dostal hodinky děda a ten je chce ted prodat , jsou pravé o tom se nebudu s nikým dohadovat , ale co sem koukal po internetu , tak hodinky tohodle typu se pohybujou v neskutečným rozmezí cen, je tedy někdo schopný říct jejich cenu skutečnou? podle čísla jsou z roku 78 www.umastenamanicka.wz.cz/rolex.jpg

děkuju předem Mates

Upraveno uživatelem MatesCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NIGHTinGALE: jednu fotku tam mám, to by si mu krivdil :-) , teda musíš si to sám skopírovať na konci príspevku

bude se na to dát kliknout? www.umastenamanicka.wz.cz/rolex.jpg

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jay Doll
Kvůli pohodlí jsem fotku vložil sem
Odkaz ke komentáři

Strejda dostal auto , teta nechtěla nic, tak dostala hodinky .. hodinky jsou auto už ne.

Zlatým písmem tesat do kamene (a do vlákna, co na těch Roládách máte ;))

A k tématu, dámské modely Rolex bohužel obvykle nedosahují cenových výšin pánských sportovních modelů, ale pokud děda najde i krabičku a dokumentaci - bude to velké plus.

Tržní cenu cenu každopádně určí až poptávka, takže asi aukční portál..

Odkaz ke komentáři

Matesi, gougy má pravdu, hromada peněz jako například za Daytony ze stejného roku z toho nebude. Každopádně, pokud je chceš prodat, můžeš zkusit nabídnout je v aukci na webu a nebo přímo oslovit některý z obchodů, který se tímto zabývá.

Napadá mě například Království hodin nebo Nekázanka, ale jsou i další. Někteří jsou schopni i zajistit servis před prodejem. Tam se dozvíš reálnou prodejní hodnotu

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...