Ondoni Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 (upraveno) http://www.schoeneuhren.de/ můžu doporučit. Objednání a zaplacení přes PayPal v sobotu v noci, v úterý podvečer už mi hodinky tikaly na ruce. Pokud bych byl trochu aktivnější, mohl jsem je mít po domluvě s UPS pod střechou zřejmě už v úterý dopoledne (platí ovšem pouze pro Prahu). Dle mého ocení zejména zájemci o Orienty, nějaký výběr je i v Seiko. Já objednal Claude Bernard. Cena těch mojich cca 25% oproti českým e-shopům - není co dodat; Orienty cca 50%. Při nákupu nad 100? dovoz zdarma, jinak 12?. Edit: teď jsem se tam díval a s těma Seikama beru zpět, něco tam opravdu mají, ale momentálně vyprodáno... Upraveno 9. února 2012 uživatelem Ondoni
dave9014 Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 Přidávám pozitivní zkušenost, koupil jsem u nich Orient Mako, platil jsem převodem na účet. Majitel příkladně komunikoval a objednávku rychle vyřídil, otázka několika dní. Hodinky přišly důkladně zabalené s vyplněnými papíry. Zkrátka jedna radost ...
qwer1306 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 Po rokoch od posledneho prispevku pozitivna skusenost s www.schoeneuhren.de. Kupil som Orient Ray 2, doprava 9 eur, platba cez paypal vo stvrtok 29.6, potvrdenie o objednani prijate automaticky, faktura a potvrdenie o odoslani nasledujuci den. Hodinky priniesol DHL kurier v utorok rano 4.jula. Prikladne zabalena matrioska, original krabicka v dalsom kartone, bublinovej folii a to cele v tretej krabici. Uplna spokojnost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se