obchodnik-o3 Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 http://www.watchtime.net/nachrichten/stowa-marine-chrono/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Stowy mám rád, ale tato kombinace se mi velice nelíbí - modré, stříbrné ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Hm, tak je to fakt pravda, Jörg to potvrdil. Světle modré ručky jsou fajn, u zbytku si počkám na živé fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Hm, tak to uniklo moc brzo, protože to ještě nemají doladěné a není to finální vzhled. První obrázek s šedými ručičkami je od Schauera jako další zamýšlená varianta a druhý je fanouškovský jako ideální varianta rozložení čísel. Zdrojem je vlákno z předchozího příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 (upraveno) Většině se to evidentně líbí, ale mně ten ciferník prostě přijde nevyvážený... Škoda, že neprošla 12-6 verze. Upraveno 19. března 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se