robilsm Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Na prodej tyto hodinky http://obleceni.bazo...inky-Metabo.php dokážete prosím poradit co je to zač? Vím, že to není nic moc, ale prostě se mi líbí, nezjistil jsem ani způsob pohonu. Děkuji všem chytřejším kolegům
NIGHTinGALE Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Vypadá to jak reklamní quartzy od výrobce nářadí.Ale ten heavy metal je dobrej
emef Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Jak říká NIGHTinGALE - reklama a nářadí.Mám doma švýcarský nůž Victorinox s reklamním nápisem Metabo. Tohle je to samé. Ale obávám se, že tentokrát to ta švýcarská kvalita nebude.
robilsm Odesláno 11. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2012 já vím - metabo znám, ale občas to bývá i slušně kvalitní
gougy Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 já vím - metabo znám, ale občas to bývá i slušně kvalitní Jenomže tohle má s Metabo společný jen nápis na ciferníku, výrobce sídlí s největší pravděpodobností pár tisíc kilometrů na východ (čemuž napovídá i cena 300,-).
robilsm Odesláno 11. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2012 To asi ano, ale sea gull je taky tam odsud, apriori jsem předokládal, že renomovaný výrobce nenechá dát svoji značku na jakýkoli šunt
gougy Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 apriori jsem předokládal, že renomovaný výrobce nenechá dát svoji značku na jakýkoli šunt Kéžby tomu tak bylo :-) Ale mohou překvapit, na fotce působí bytelně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se