slabak Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Ahoj vsem zdejsim znalcum, mam doma SEIKO viz tema, kupoval jsem uz hooodne davno jako sve prvni hodinky, mam k nim opravdu vice nez kladny vztah a rad bych upgrade na kovovy tah viz foto poradi nekdo, kde se da sehnat nejlepe v CR? Vlakna jsem zde prolezal, ale nic nenasel....Netusim ani oznaceni tohoto tahu, abych mohl hledat na ebay, tak velmi ocenim kazdou radu..sirka je 22mm Diky za odpoved Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 To nebude zadna sranda... Jedine zkusit kontaktovat nejake zastoupeni Seika. Myslim ze na ebay nebo v CR novy samotny tah nesezenes.
enGiN Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 A co watchadoo? Vypadá to dost podobně...
slabak Odesláno 16. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2012 watchadoo: ano, vypada podobne, ale konec tahu je rovny, original SEIKO je neco ve tvaru pulmesice..kolega mi nabidnul na SEIKO jubilee, ale ty pulmesicky nejak zmacknul a ma je nabarvene cerne, barva by dolu sla, ale to zmacknuti?
Dantechno Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Hlavne ty "pulmesice" jak to mu rikas - koncovky , maji rozdilne tvary atd. vetsinou nepasuji k jinemu pouzdru.
slabak Odesláno 17. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Hm, tak to bude opruz..koncovky dle typu, na tenhle typ jsem zadny tah nesehnal, protoze jsou asi moc stare a typ s rovnym zakoncemim se mi nelibi..bude to jeste boj..:-) doporucen pan Frydl http://hodinarstvi-frydl.sluzby.cz/ byl tak hodny a sehnal viz priloha, ale neni to uplne to prave orechove...ach jo..zkusil jsem jeste napsat na chronograph.com...tak uvidim...
Návštěvník eleven Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Mrkni semhttp://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=3159 Tak trochu hádanka co to vlastně máš za hodinky. Podle nápisů na ciferníků a fotek na google jsem se doklikal na wus a tam jsem zjistil, že se to zove SDWA89. A na chronograph.com jsem našel tah, který je určen k SDWA65 a podobným modelům. Což nevím, jak moc se od sebe liší, ale tudy bych asi šel v hledání dál. Ideálně v diskuzích na wus. BTW, v tomto odkazu je zajímavej návod na demontáž dýnka..http://forums.watchuseek.com/f21/any-suggestions-case-back-removal-seiko-627834.html No, abych šel zas pracovat, deset minut je pryč..
slabak Odesláno 17. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2012 typ by mel byt 7T32-7D10 a vypada to, ze je to stejne oznaceni jako pises SDWA89 a na tento typ jsem nasel to same co ty viz tvuj odkaz, nic jineho......nicmene moc diky za infom Pavel
slabak Odesláno 17. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2012 odp z chronograph.com: Dear Sir, This is the 22mm wide stainless steel bracelet with a straight end to fit the small curvature of the watch case. http://www.chronogra...?idproduct=2965 Thank you for shopping with us. Ww Lee Chronograph.com Singapore. A jako bonus mi poslali jeste tenhle obrazek :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
slabak Odesláno 17. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2012 a mimochodem, tohle je ten typ doporuceny panem Frydlem - cena 1660 Kc, doba dodani z HongKongu 5 tydnu...na typ SDWA61.. a babo rad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eleven Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Tak nevím jak baba, ale já bych poradil spíš ten co má vykrojené koncovky. Ten z chronographu, co ukazuješ v odkazu, je rovnej a to by asi moc nepasovalo. Obrázek co ti poslali je fajn, ale NATO vypadá dobře skoro vždycky a podle toho se nedá určit, že rovný koncovky tahu budou vypadat taky tak dobře - a nevypadaly by. A jak jsem pochopil, tak ti z chronomagu poslali odkaz na jinej tah, než jakej jsem ti dával odkaz já. Ted´vidím, že ten od Frýdla je ten samej jako jsem postnul já, jen bez pozlacení, takže bych si velmi pravděpodobně vybral ten! A cena 1660,- Kč oproti 92 USD je oukej. Nehledě na eventuální DPH. Pět týdnů je spíš maximální varianta..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se