Jeňa Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 Zdravím obyvatele Olomouce a blízkého okolí. Studuji v Olomouci, takže tam trávím dost času. Chci se vás zeptat jací jsou v Olomouci hodináři. Já vím jen o Schusterovi (proti Domu armády). Jsou tu ještě nějací jiní? A jak je hodnotíte? Moc díky.
vanderB. Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 rád bych pomoh, ale myslim, ze to bude bida...co jsem si zatim vsim, tak nabidka stejna jako v jinych mestech tzn. Bentime, Rotax, atd. když už Seika/Citizen, tak jen pár a předražený P.S.: Co studujes, jestli se muzu zeptat...
MarvinX Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 Jediné další slušné hodinářství, o kterém vím, je na začátku Ztracené ulice (rozcestí mezi Ztracenou, Ostružnickou a Denisovou). Jsou tam nějaké Tissoty, Certiny a dál už jen šedý průměr. Mají tam dva pány hodináře, kteří jsou celkem šikovní, i když jen v rámci svého pracovního úvazku (moc se nepřetrhnou, nějaké větší opravy hodinek asi také nepřicházejí v úvahu), hodinky jsou schopni seřídit a vyčistit a snad i poradí co a kde sehnat. Taky tam prodávají řemínky Hirsch za rozumné peníze. Jinak to je u nás v Olomouci bída a utrpení i panenka sedmibolestná by zaplakala.
PD Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 S tím můžu souhlasit, co se týká hodinářství je to zde bída. V Olomouc City je pobočka Corialu - Tissoty, Citizen, Maurice Lacroix. V Denisově ulici ještě před výše zmíněným hodinářstvím vlevo je malá prodejna hodinek - Citizen, po domluvě M.Lacroix, je zde i hodinář, resp. býval, vzhledem k jeho zjevně vysokému věku již před lety zde hodinky asi jen přijímají do opravy a posílají do Prahy. O nějakých značkových hodinkách si lze jen nechat zdát, ale je pravda, že na Hané by se takový prodejce neuživil s ohledem na všeobecně známou hamižnost, skrblost a lakotu pravověrných hanáků. Nezbývá než jet jinam -Brno, Praha Vídeň.
PanzerBear Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 S ale je pravda, že na Hané by se takový prodejce neuživil s ohledem na všeobecně známou hamižnost, skrblost a lakotu pravověrných hanáků. He, tyto vlastnosti jsou u Hanaku povazovany jako kladne. Jsem jejich typicky priklad . Prazaci tomu neveri, stavi tady multikina, a pak se divi, ze jim tam nikdo za 150 kc nechodi.
Jeňa Odesláno 18. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 V Olomouci studuji dvouobor Geografie-Historie. Šlo mi především o hodináře. Prodejny vídávám když jdu ulicemi, ale takové hodinářství může být docela ukryté:-). Hlavně mě zajímalo, tak jsou na tom hodináři s kvalitou odvedené práce. A hlavně mě zajímají hodinky Prim, ať už staré, nebo nové. Vzhledem k tomu, že mám také hodinky Prim Sport II., tak mě zajímalo, jestli některý z hodinářů má díly na tento model.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se