A10 Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Gratuluji, moc se mi líbí. A jsou mým favoritem do budoucna. Mohl bych poprosit o zaslání SZ s kontaktem na člena, který plánuje prodat ty jeho na gumě? díky
blam Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2012 (upraveno) Gratuluji, moc se mi líbí. A jsou mým favoritem do budoucna. Mohl bych poprosit o zaslání SZ s kontaktem na člena, který plánuje prodat ty jeho na gumě? díky Diky. Bohuzel uz jsou prodane. V nabidce byly pred nedavnem. Ja je shanel cca dva mesice. Doporucuji si dat poptavku. Upraveno 3. května 2012 uživatelem blam
misoo Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 pekne su tie seika ! a nebudu ti military male ? su to 42/12 a podla ruky si myslim ze aj hej... tiez som po nich pokukoval, no som rad ze ma nejako minuli, asi by mi boli male (zapastie 19cm) aj ked musim priznat, ze dokonalejsi cifernik som snad este nevidel... su fakt paradne...
blam Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2012 pekne su tie seika ! a nebudu ti military male ? su to 42/12 a podla ruky si myslim ze aj hej... tiez som po nich pokukoval, no som rad ze ma nejako minuli, asi by mi boli male (zapastie 19cm) aj ked musim priznat, ze dokonalejsi cifernik som snad este nevidel... su fakt paradne... No co velikosti týká tak budou akorát, si myslím. Mám radši větší hodinky, ale military nemají tak širokou lunetu. Viděl jsem je TU na ruce 17,5cm a vypadají vetší. Zápěstí mám taky 19cm někdy 19,5. Chtělo by to nejspíš vyzkoušet. Velmi pěkná je taky WHITE varianta.
misoo Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 ano, je pravda ze cifernik aj s lunetou hodinky nezmensuje... jj biela je velmi pekna, myslim ze viac elegantnejsia. cierna je zas univerzalnejsia... myslim ze svet hodiniek je jedna velka dilema
Zelus Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Jsou parádní a mě se líbí většina automatů od Seika ;-) Jinak na tahu vypadaj skvěle, ale ten koženej pásek k nim moc nesedí, nezkusíš na ně dát gumu? Něco takovýho jsem na moje dal já a sedí tomu parááádně: http://www.chronoshop.cz/gumove/rios-richmond-gumovy-remen
blam Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Jsou parádní a mě se líbí většina automatů od Seika ;-) Jinak na tahu vypadaj skvěle, ale ten koženej pásek k nim moc nesedí, nezkusíš na ně dát gumu? Něco takovýho jsem na moje dal já a sedí tomu parááádně: http://www.chronoshop.cz/gumove/rios-richmond-gumovy-remen Jak jsem uz uvedl jsou zpet na tahu a remen v prodejnim vlakne. :-) Gumu bych volil asi origo. Neznam presne oznaceni. Muzes sem dat prosim foto jak vydaji na te tve gume? Dekuji
Zelus Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Jak jsem uz uvedl jsou zpet na tahu a remen v prodejnim vlakne. :-) Gumu bych volil asi origo. Neznam presne oznaceni. Muzes sem dat prosim foto jak vydaji na te tve gume? Dekuji Hned jak se dostanu k foťáku tak to nafotím a přidám sem ;-) to bude asi v neděli ;-)
Zelus Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Tak tady je slíbená fotečka na gumě ;-)
blam Odesláno 6. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2012 No guma k nim sedí pěkně. O tomto modelu taky uvažuji jen se bojím velikosti. Jestli nebudou na mojí tlapu moc malé. Díky za foto.
Zelus Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Tady mám fotku na mým párátku (16,5cm) což je na mě akorát, jestli máš velkou tlapu tak to ti budou asi malé :-(
Zelus Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 A ještě fotka překlápěcí spony která je stejně jako hodinky matná a ten kousek pojistky je leštěný tak jako bok hodinek (u pásku). Prostě to k tomu sedí jako by ten pásek tam patřil a to v každým malým detailu ;-)
blam Odesláno 6. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2012 (upraveno) Zápěstí mám 19cm, někdy o trochu více. Budou malé určitě. Budu muset hledat dál. Jak si sehnal tak širokou gumu? SNZG15 mají tuším 24mm nožky. EDIT Aha koukám na fotky na ruce, že máš nejspíš 22mm. Upraveno 6. května 2012 uživatelem blam
Zelus Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Zápěstí mám 19cm, někdy o trochu více. Budou malé určitě. Budu muset hledat dál. Jak si sehnal tak širokou gumu? SNZG15 mají tuším 24mm nožky. EDIT Aha koukám na fotky na ruce, že máš nejspíš 22mm. Jj, mám 22mm ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se