ivan_989 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 S obchodom je bezproblemova mailova komunikacia, odpovedaju bud v ten isty den alebo nasledujuci. Cenovo velmi atraktivny obchod, navyse ked som spomenul, ze u nich nakupujem na odporucanie, dostal som este free insured shiping na slovensko (hodnota cca 60?). Vyzaduju platbu na ucet vopred alebo paypal, ale pri paypale si nieco malo prihadzuju, lebo mu platia nejaky manipulacny poplatok. Hodinky odoslali prakticky okamzite, ako im dosli peniaze. Hodinky v original krabicke dosli v krabici vyplnenej postyrenovymi gulkami, neposkodene,dokladne polepene foliami, prilozena obalka s fakturou na meno, vsetko nove a tak ako ma byt. Bezproblemovy nakup. Jedina drobnost, je to holandska firma, balik poslany z holandska, ale zarucny list bol potvrdeny v grecku Skratka kseftari, ale vyzeraju spolahlivo.
kulix Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 už jsem tam koukal, asi si taky něco vyberu..
ivan_989 Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2012 davam do pozornosti, ze lex-ov sa oplati opytat aj na hodinky, ktore sa stranke nemaju. Mne na moj dotaz odpisali, ze nemame, we have to order a ked som spytal, co by to stalo, tak som dostal velmi prijemnu cenovu ponuku (nove Breitling Galactic 32 A71356L2-BA10 (black dial, steel bracelet) za ?2.875 sa mi zda ako nice deal, este aj watchdeal.de to ponuka za 2.980 a premiumwatches.com za 3.056)
ivan_989 Odesláno 20. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2012 lexom dosla nova zasoba rolexov (rozne suby, GMT I, II, Deapsea, Seadweller) aj omegy selijake. Cenovo prijemne...
parnass Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Nakupoval jsem tam..rychlá bezproblemová komunikace, hodinky byly na ruce během 4 dnů po zaplacení...Doporučuju.
volfda Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Nakupoval jsem u nich několikrát, jsou vynikající
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se