Matu Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Ano, jeto silně návykové. U mne vznikla během několika minut závislost na IWC Portugese... Nemělo by na titulní straně tohoto fóra být výrazné varování?!
Tatros Odesláno 20. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Ježišmarja, Tatrose zachvátila asi ta nejhorší forma Chronoamoku! Před třemi dny zahlédl jen krabičku od Dox, dnes je zamilován do Carrery, takže po novém roce už bude blouznit po Patek Philippe. Chudáci Doxy. Ješte nejsou ani rozbalený a už jsou asi odsouzený pro děti na hraní... Kdepak na Doxy se těším jak malej kluk. A ty Carrery bych viděl až tak v květnu přece jen nestojej 5k :)
VS Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Nemělo by na titulní straně tohoto fóra být výrazné varování?! Je tam. Asi by se mělo víc zvýraznit
Tatros Odesláno 20. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Nemělo by na titulní straně tohoto fóra být výrazné varování?! Je tam. Asi by se mělo víc zvýraznit Já ho četl dvakrát a nepomohlo
Tatros Odesláno 29. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2006 Takže pánové pod stromečkem nic značky Doxa ,ale musel jsem si nekonečně dlouho počkat do včerejších narozenin, ale jsem nadšenej ,moc se mi ty hodinky líbí a příští budou automaty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se