Oliver333 Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 řešil jsem u nich reklamaci Festin a vše proběhlo na výbornou
Frostie Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 I ja se rad podelim o pozitivni zkusenost a autorizovanym servisem Festina, Janeba Time Pardubice. Potreboval jsem objednat 2 dilky titanoveho tahu do mych 17 let starych otloukanku zde neprilis oblibene znacky, Festina 8803. Franze si zarmoutim, ale hodinky jsou vybaveny quartzovym kalibrem Eta (presny typ nevim), i kdyz nenesou oznaceni Swiss Made. Po dohode s vedoucim servisu, p. Nejedlym, jsem hodinky odeslal do Pardubic s pozadavkem na doplneni dilku tahu, pretesneni, vycisteni, vymenu baterie a provedeni WR testu. Vse probehlo v maximalnim poradku, jen na dilky se muselo cekat dva mesice, protoze nebyly momentalne skladem. Byl jsem ovsem predem na tuto skutecnost upozornen a nebyl jsem v zadnem casovem presu, takze ok. Po provedeni vsech pozadovanych ukonu mi hodinky byly po predchozi telefonicke avizaci odeslany na dobirku na mou adresu, a to pomoci spedice PPL. Nabizel jsem sice zalohovou platbu na ucet predem, ale to nebylo akceptovano. Takze veskrze pozitivni zkusenost, verim ze ne ojedinela, zvlast vezmu-li v uvahu stari hodinek cca 17 let. Pro ilustraci prikladam dnesni foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NAO Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Měl jsem u nich na opravě svoje Festiny a vše proběhlo k plné spokojenosti.
8ballcz Odesláno 15. října 2025 Nahlásit Odesláno 15. října 2025 Trochu to tady oživím. Poptával jsem u Koscom (jakožto oficiálu) servis na hodinky Alpina a Perrelet. Odkázali mě, že pokud to k nim nechci nosit fyzicky, můžu je poslat přímo do jejich servisu Janeba Time - DT GROUP v Pardubicích. To jsem taky udělal. Po přijetí zásilky přišla SMS s odkazem na web, kde byl vidět stav zakázky (16.9.). Další SMS přišla s žádostí o potvrzení ceny opravy (Alpina 23.9., Perrelet 7.10.). Hodinky dorazily zpátky ke mně cca týden po potvrzení ceny. Za mě spokojenost a mohu doporučit. Možná bych jenom ocenil detailnější popis, jaké díly bylo potřeba vyměnit, ale chápu, že to většinu zákazníků nezajímá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se