Standis Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 jednu otázku k tématu: platím jednou ročně(povinné ručení) a dejme tomu vždy splatnost k 7.5. ale platbu jsem poslal až cca 25.5. tudíž několik dní po splatnosti, ale tak i tak poslal plnou celoroční částku, to je taky nějaký problém neb mi také od někoho hrozí vymáhání těch 18ti dnů o které jsem se opozdil se splatností?? Má pojišťovna to nijak neřešila-žádná upomínka, platbu dostali s několika denním zpožděním, ale dostali. Dnes už člověk neví, za co jsou schopni ti šmejdi vám posílat upomínky.
Pirx Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 jednu otázku k tématu: platím jednou ročně(povinné ručení) a dejme tomu vždy splatnost k 7.5. ale platbu jsem poslal až cca 25.5. tudíž několik dní po splatnosti, ale tak i tak poslal plnou celoroční částku, to je taky nějaký problém neb mi také od někoho hrozí vymáhání těch 18ti dnů o které jsem se opozdil se splatností?? Má pojišťovna to nijak neřešila-žádná upomínka, platbu dostali s několika denním zpožděním, ale dostali. Dnes už člověk neví, za co jsou schopni ti šmejdi vám posílat upomínky.Tak nejlepsi je asi jim zavolat a tohle presne jim rict, oni ti reknou co a jak.... Me se stalo jednou presne to samy, zapomnel jsem zaplatit a kdyz jsem jim zavolal, tak rikali ze pohoda, dokonce i ze se to bere jako ze auto je porad pojisteny, akorat ze mam ty penize teda poslat. Zadny sankce z toho nebyly.
lykan Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 V tomhle případě by to mělo být jedno. Také jsem to jednou řešil a bylo mi řečeno, že pojistka samozřejmě běží pořád. Když nezaplatíš, začnou obvykle posílat upomínky, ale pojištěn jsi, dokud ti nepošlou písemnou výpovědˇ pro nezaplacení + vymáhaní sankcí.
jartop Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Pokud máš pojistku na dobu neurčitou, nemá pozdní platba na nic vliv (musela by ti smlouvu vypovědět pojišťovna).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se