Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý deň,

Čaká ma služobná cesta do Švajčiarska a už dlhšie premýšľam nad dalšími hodinkami a keď mám možnosť ísť priamo no sveta hodiniek tak som sa chcel spýtať za prvé, či výjdu hodinky lacnejšie poprípade cirka o koľko, druhá otázka: Idem cez Nemecko čiže či sa viac oplatí kúpiť v Nemecku alebo Švajčiarsku a posledná otázka ako je to s vrátením DPH ?

Ďakujem,

Makky

Odesláno

Na túto tému je tu toho už dosť veľa popísané ... keby si hladal tak to nájdeš .. ale v skratke ti môžem povedať to že Švajčiarsko je súčasťou Europskeho hosporádskeho priestoru čiže dph ani clo neplatíš .... :)

Odesláno

Kurz je problem ale tak stále mám cestu cez Nemecko a čo tak pozerám na internete hodinky, ktoré mám vytipované tak tak vychádzajú minimalne o 400eur lacnejšie a to nie je málo. Ja idem priamo do Genevi a za nejaký infošky či o cene či mieste by som bol nesmierne vďačný idem tam v podstate len na otočku nebudem mať čas tam hladať...

Odesláno (upraveno)

konkrétne Breitling Avenger seawolf alebo Rolex oyster perpetual (116000) alebo Cartier santos 100 poprípade Ulysse Nardin Dual Time 243-55/92 (ale to len v krajinom prípade trošku dosť drahé, ale zalúbil som sa do nich) a ešte Omega seamaster planet ocean jedny z týchto by som si chcel kúpiť 

Upraveno uživatelem Makky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...