Přejít na obsah

Junghans Force

MarvinX

Doporučené příspěvky

Jak jsem už avizoval budu se tento týden pohybovat v Praze, konkrétně v pátek 16.3. Budu sebou mít hodinky Force i Spektrum a rád se s vámi setkám a pohovořím :) Předběžně bych měl mít čas od 15 hodiny výše, takže pokud někdo z vás má zájem vidět tyto hodinky naživo, prosím napište mi soukromou zprávu a můžeme se domluvit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Ve vláknu o hodinkách Junghans Spektrum jsem se přiznal, že neumím fotit keramické hodinky, prostě mi to nejde. To světlo, ten stín, ta hra barev a odlesků je nad moje síly. Naštěstí se najdou lidé, kteří ovládají umění fotografické lépe než já a tak naše oči mohou libě spočinouti i na hezkých fotografiích http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=694.:)

Odkaz ke komentáři

Ve vláknu o hodinkách Junghans Spektrum jsem se přiznal, že neumím fotit keramické hodinky, prostě mi to nejde. To světlo, ten stín, ta hra barev a odlesků je nad moje síly. Naštěstí se najdou lidé, kteří ovládají umění fotografické lépe než já a tak naše oči mohou libě spočinouti i na hezkých fotografiích http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=694.:)

Paráda! Letos budu mít 40 a tak si možná udělám radost. Jen mám trošku strach z toho, že nošení hodinek v saku jim moc neprospívá (myslím stav nabití baterie). Je k dispozici nějaký osobní postřeh nebo srovnání? Co třeba zimní měsíce? Díky předem za reakci.

Odkaz ke komentáři

Paráda! Letos budu mít 40 a tak si možná udělám radost. Jen mám trošku strach z toho, že nošení hodinek v saku jim moc neprospívá (myslím stav nabití baterie). Je k dispozici nějaký osobní postřeh nebo srovnání? Co třeba zimní měsíce? Díky předem za reakci.

Vangelis CZ: Léto ani zima nejsou pro tyto hodinky problém. Solární panel je pod celým číselníkem, oproti starším modelům Junghansů je plocha solárního panelu téměř dvojnásobná. Díky tomu stačí hodinkám i malá stolní lampička na dobíjení.

Odkaz ke komentáři

Vangelis CZ: Léto ani zima nejsou pro tyto hodinky problém. Solární panel je pod celým číselníkem, oproti starším modelům Junghansů je plocha solárního panelu téměř dvojnásobná. Díky tomu stačí hodinkám i malá stolní lampička na dobíjení.

OK, díky za reakci. Tyhle hodinky se mi opravdu líbí. Já bych taky chtěl PAM 112 nebo RLX Milgauss GV, ale na ty jako státní úředník nikdy nebudu mít (což je asi správně). Jo, a taky jsem pohodlnej, takže dávám přednost rádiem řízeným hodinkám. No, a tyhle Junghansy se mi líbí tak, jak už dlouho žádné jiné hodinky ne!

Díky.

Budu je objednávat v srpnu - třeba uděláme kšeft?Uvidíme. Pěkný den a dík za reakci

Odkaz ke komentáři

Hodinky jsou to pěkný, o tom žádná a Junghans je dobrá značka.

Ale mám dotaz - určitě není keramika jako keramika, existuje nějaké srovnání s Rado, které beru jako arechetyp keramických hodinek? Je odolnost pouzdra stejná? Rado udává 1200 - 1900 Vickersů. Kolik máte vy?

Odkaz ke komentáři

Hodinky jsou to pěkný, o tom žádná a Junghans je dobrá značka.

Ale mám dotaz - určitě není keramika jako keramika, existuje nějaké srovnání s Rado, které beru jako arechetyp keramických hodinek? Je odolnost pouzdra stejná? Rado udává 1200 - 1900 Vickersů. Kolik máte vy?

NIGHTinGALE: Díky za tento dotaz, sám jsem na to zvědavý. Našel jsem informaci cca 1400 Vickersů, ale nemám ji ještě potvrzenou z Německa. Jakmile se dozvím přesné číslo nebo rozmezí, dám vědět.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník vterina

nedavno jsem koukal na film ( z roku 1988 ) magicka hlubina s jean reno a pri hlubinnem potapeni jim merili cas velke hodiny JUNGHANS :-) to slunicko ve znaku se neda prehlednout. junghans ma charisma.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Vážení kolegové, dovoluji si vás pozvat na "Představení současné kompletní kolekce hodinek Junghans včetně předpremiéry novinek roku 2012", kterou pořádáme v Praze 15. května 2012.

Všechny hodinky si budete moci naživo prohlédnout a vyzkoušet. Více informací v samostném vláknu věnovaném této akci http://forum.chronom...na-vlastni-oci/

MarvinX

HODINKY-JUNGHANS.cz

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Je možno u hodinek Junghans 018/1133 Force nastavit vteřinovou ručku ( popřípadě hodinovou i minutovou ) přesně na indexy.

Včera jsem viděl běhat dvoje tyto hodinky ve vylohách ( Drážďany ) a oboje měli vteřinovou ručku zcela mimo indexy. Což mi připadá u hodinek této značky a za tuto cenu ( přes 1.000,- E ) dost překvapující.

Dík za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Je možno u hodinek Junghans 018/1133 Force nastavit vteřinovou ručku ( popřípadě hodinovou i minutovou ) přesně na indexy.

Včera jsem viděl běhat dvoje tyto hodinky ve vylohách ( Drážďany ) a oboje měli vteřinovou ručku zcela mimo indexy. Což mi připadá u hodinek této značky a za tuto cenu ( přes 1.000,- E ) dost překvapující.

Dík za odpověď.

Ajta krajta, nepřesnost ruček je věc velice nepříjemná a neměla by se takovémuto výrobci stát. Už mi rukama prošlo dost hodinek Junghans Force a u žádných jsem to zatím nezaznamenal. Ale možné je samozřejmě všechno. Opravit to lze, jednoznačně je to na reklamaci a záruční opravu, ale takové nepodarky by neměly vůbec projít přes výstupní kontrolu z výroby.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ajta krajta, nepřesnost ruček je věc velice nepříjemná a neměla by se takovémuto výrobci stát. Už mi rukama prošlo dost hodinek Junghans Force a u žádných jsem to zatím nezaznamenal. Ale možné je samozřejmě všechno. Opravit to lze, jednoznačně je to na reklamaci a záruční opravu, ale takové nepodarky by neměly vůbec projít přes výstupní kontrolu z výroby.

možná proto je strčili do výlohy... ;-)

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...