Přejít na obsah

JiPoLit

Členové_50
  • Příspěvky

    152
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

JiPoLit's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Kapverdské ostrovy = stopka na minimálně 6 měsíců. A prej bez diskuze, ani o 1 týden méně. Ale dostal jsem potvrzení pro zaměstnavatele na den volna, přestože mi krev nevzali.
  2. Moc hezké přiblížení detailů, které nejsou pouhým okem viditelné.
  3. Můj zdravotní problém s darováním krve jsem popsal před dvěma roky v příspěvku číslo 181 v této diskuzi. Mám už přes 80 odběrů. Chtěl jsem skončit při 80 odběru, s tím, že už mám žíly dost rozpíchané. Ale začala mne bez zjevných příčin bolet hlava. A dva doktoři nezávisle na sobě, mi potvrdili, že by to mohlo být kvůli tomu, že si moje tělo již zvyklo na pravidelné pouštění žilou, a jelikož mám i stále vysoký hemoglobin ( přes 180 ), tak se mi krev zahušťuje a z toho jsou pak bolesti hlavy. Takže daruji dále pro dobrý pocit, a aby mne nebolela hlava. A výše uvedené platí i dnes. Hlava po třech měsích od posledního oděru začíná pobolívávat. Po absolovaném odběru, tyto bolesti hned přestanou. Začal jsem darovat na vojně v 18 letech.
  4. Jinak ty CASIA mám už více jak 5 let, a jsou to takové otloukánky které vydrží opravdu hodně. Oceňuji, že u obou hodinek vteřinovka přesně lícuje na indexy po celém obvodu. Ručičky samozřejmě taky. Je to blbost, ale potěší. Oboje hodinky však mají slabší lumi. Tedy pokud jsou nasvíceny na slunci, pak ve tmě svítí pěkně, ale s časem to rapidně klesá.
  5. Hodinky s GPS modulem jsou tlustější, větší a na ciferníku mají plno různých ukazovatelů. Ty Citizen mají čistý - jednoduchý ciferník. Ještě přidám fotky pro porovnání s Casio Oceanus OCW-T100TD. Ty jsou sportovní, ale já je nosím do hospody a podobně. PS: Focení není moje silná stránka.
  6. Požadavky : Bezúdržbové, RadioControlled ( pro všechny vysílače, nejen Evropa) , Titan, Safír, Solár a společenské jsou Citizen Attesa CB3010-57L. Mám je už více jak rok. V době nákupu je nebylo možné koupit v Evropě nebo v ČR. Jen přes ebay. Dnes nevím. Cena byla přes 15 tisíc Kč. Focení není moje silná stránky, ale snad to bude stačit.
  7. Mám už přes 80 odběrů. Chtěl jsem skončit při 80 odběru, s tím, že už mám žíly dost rozpíchané. Ale začala mne bez zjevných příčin bolet hlava. A dva doktoři nezávisle na sobě, mi potvrdili, že by to mohlo být kvůli tomu, že si moje tělo již zvyklo na pravidelné pouštění žilou, a jelikož mám i stále vysoký hemoglobin ( přes 180 ), tak se mi krev zahušťuje a z toho jsou pak bolesti hlavy. Takže daruji dále pro dobrý pocit, a aby mne nebolela hlava.
  8. Od dneška novým YETIm. Najeto asi 100km, a velká spokojenost.
  9. Varianta 1: financ people Ondrej71 Zdeneli pavel23 Ohm-Aztec Kasper LovecK zekon7302 octaviakk007 obchodnik-o3 Jörg8X Dzos Shadow177 Celkem: 14 Varianta 2: PaloZV Thor JiPoLit Celkem: 3 Varianta 3: financ people freelander Maríno Ondrej71 juno Zdeneli pavel23 Ohm-Aztec sashator Kristian.nov Kasper LovecK PaloZV octaviakk007 obchodnik-o3 parnistroj Dzos Shadow177 Thor Celkem: 20
  10. Včera ve WEMPE v Drážďanech jsem se na ně koukal do výlohy. Moc pěkné. Škoda té vysoké ceny.
  11. Nenaštvalo, ale nechápu proč někdo na jedny hodinky zavírá inzeráty jak na výměnu tak na prodej a zakládá nové. Jaký to má význam ? Vždyť vyhledávání tu funguje.
  12. Tak pro mne bylo pokračování "opičáků", velké zklamání. Děje na 130 minut minimum. Akce jasně předvídatelné dopředu. Jen masky byly perfektní. První díl byl určitě lepší.
×
×
  • Vytvořit...