Přejít na obsah

Timex automatic

Doporučené příspěvky

Odesláno

Timexy to byly po dlouhe dobe opet jedny z mechanik co jsem si poridil. Prvni byly nejake detske Primky a pak na zacatku 90 let kupovane Poljotky s budikem. Ty Timexy co mam maj ukazatel rezervy natahu a 24 hod. Ukazatel a datum s lupou. Pruhled na strojek ale moc parady necekejte. Maj tusim i hack. Ty s tim ukazatelem dne a noci jsem mel v ruce nazivo vubec me neoslovili nesedi mi k tomu ty rimske cislice a celkove na me nepusobily moc dobrym dojmem. Co si vzpominam tak Timexy chodily docela presne cca 5-10 sec den no nejsou to zrovna spica hodinky ale po dlouhe dobe byly opet prvni se srdickem tak je mam a tak nejak je beru na milost :-)

• po měsících...
Odesláno
  V 23. 3. 2012 v 1:53, 'Palko75' napsal:

Timexy to byly po dlouhe dobe opet jedny z mechanik co jsem si poridil. Prvni byly nejake detske Primky a pak na zacatku 90 let kupovane Poljotky s budikem. Ty Timexy co mam maj ukazatel rezervy natahu a 24 hod. Ukazatel a datum s lupou. Pruhled na strojek ale moc parady necekejte. Maj tusim i hack. Ty s tim ukazatelem dne a noci jsem mel v ruce nazivo vubec me neoslovili nesedi mi k tomu ty rimske cislice a celkove na me nepusobily moc dobrym dojmem. Co si vzpominam tak Timexy chodily docela presne cca 5-10 sec den no nejsou to zrovna spica hodinky ale po dlouhe dobe byly opet prvni se srdickem tak je mam a tak nejak je beru na milost :-)

Tak podobné (konkrétně http://www.timetechtalk.com/forum4/2919.html) mám taky asi rok. Beru je jako pracovní, např. na výlety, když nechci bát o nějaký ten škrábanec. A na to docela stačí. Nejvíc mi asi vadí provedení ručiček, které vypadají spíš jako kousek přiohnutého plechu než jemná mechanika. Plus je, že mají šroubovací korunku, takže vydržely i koupání v moři.
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...