Rybiz Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Panove,vase subjektivni dojmy pri porovnani techto dvou modelu mezi sebou?1. Navitimer 012. Navitimer Cosmonaute, kalibr 02, velikost 43 mm, na trh jaro/2012
glanc Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Ahoj, prosím tě, co je to Cosmonaute 02 ?Jaký to má mít strojek ?Zase nový kalibr od Breitlingu ????
Radim.Fousek Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Cosmonaute jsou bez konkurence, hlavne se mi libi pripominky ostatnich, ze moje hodinky jdou spatne, at si je nastavim na presny cas!Cau Radim
spiderer Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Cosmonauty - jsou bozsky! Uz se tesim az dorazi na pulty..
Hugo14 Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 01. U těc kosmonautů je ten "m.dník" na ciferníku moc. Na 01 se mi líbí indexy.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Pokud mají oba modely velikost 43 mm (a to mají) tak alespoň pro mě není žádný důvod volit Cosmonauty. 24 hodinový ciferník je atyp, kterej všechno akorát komplikuje. To je prostě fakt. Navíc by mě na Cosmíčích hodně vadila ta bílá datumovka. Respektive takhle - na klasických Navitimerech mně nevadila, ale to bylo před tím, než se u Breitlingů rozhodli, že čísla dnů budou červená...
spiderer Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Je fakt, ze kdyby ty Cosmonauty byly bez data, bylo by to lepsi A to, ze to je atyp mi je uplne jedno
milli Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Navitimer. Ten jeho ciferník mi přijde docela "byzy", ale to není nic proti Cosmonautům. U nich bych měl pocit, že se dívám do matematicko-fyzikálních tabulek :-)
ceslko Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 ZA me urcite Navitimer .. srdecni zalezitost... a navic v teto konfiguraci bez indexu, jsou krasne prehledne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se