Golfista Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Ahoj všem.Mám dotaz. Spadli mi Orienty na zem z menší výšky (80-100 cm) na lino, ne na něco tvrdé jako beton nebo dlažba. Jdou normálně, přezto od toho pádu se začali zpožďovat. Do té doby se nepatrně předbíhali. Je to posunem seřizovacího kolečka, nebo se v nich stalo něco horšího? Zpožďují se rovnoměrně. Opravnu tady nemáme a posílat je pryč mě děsí. Bez nich jsem jak bez ruky. Děkuji za odpovědi.Martin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Ahoj, budu trošku parafrázovat. "Naboural jsem auto a teďka mi nejede. Nemůže být poškozená převodovka?" Tak tedy ano, může to být posunem regulace a nebo taky čímkoliv jiným. Bez servisu nebo otevření a prohlédnutí hodinek to nezjistíš. Pokud nemají ty hodinky tlumič nárazu (Incabloc, KIF) tak se možná ohnula hřídelka setrvačky. A nebo taky ne. Neumím věštit z křišťálové koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfista Odesláno 20. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 (upraveno) Jenomže to auto jede a já nepoznám rozdíl... Upraveno 20. března 2012 uživatelem Golfista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Tak to neřeš. Pokud se lehce spožďují, tak je to správně. Kdyby to dělalo nějakou paseku, tak pak můžeš do servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se