mollaris Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Tak by mne zajímalo, jestli je tu nějaký kolega - zubař .. ??
Jay Doll Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Doporučil bych začít ZDE, mám dojem, že jsem tam nějaké zubaře zahlédl
Skalamander Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 A k čemu by ti jako bylo dobrý vědět, jestli tady nějaký zubař nosí hodinky? Jo a když jím vysokoprocentní čokoládu, tak mě občas bolí vzadu stolička, čím to je?
enslow Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 len pre zaujimavost...moj zubar ma ROLEX submariner GMT v zlate..a jeho brat tiez zubar ma breitlingy navitimer a teraz ked som tam bol som mu videl na paprci Panerai obaja mlady chalani
mollaris Odesláno 21. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2012 len pre zaujimavost...moj zubar ma ROLEX submariner GMT v zlate..a jeho brat tiez zubar ma breitlingy navitimer a teraz ked som tam bol som mu videl na paprci Panerai obaja mlady chalani No vidíš, máš (předpokládám) dobrýho zubaře a ještě s nim můžeš pokecat o hodinkách..
enslow Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 vies co ani nie..pretoze ked som sa chcel na ne pozret tak bol dost vyplaseny a nechapal co sa deje
VS Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Když si nechám zaplombovat ozubená kolečka v hodinkách, proplatí to pojišťovna?
mollaris Odesláno 21. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Když si nechám zaplombovat ozubená kolečka v hodinkách, proplatí to pojišťovna? zaplombovat ne, ale vytrhnout jo..
mollaris Odesláno 21. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2012 vies co ani nie..pretoze ked som sa chcel na ne pozret tak bol dost vyplaseny a nechapal co sa deje že by faky...??? to snad ne..
Hasič Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 že by faky...??? to snad ne.. že by byly ž i fake plomby? z číny s tourbilionem?
mollaris Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2012 že by byly ž i fake plomby? z číny s tourbilionem? Budeš se divit, ale co se jednodušších přístrojů týká - jako vytvrzovací UV Lampy, různé měřící přístroje, některé turbínky (= zubní vrtačky) chrlí čínani miliony (poměrně kvalitních) a 20ti násobně levnějších kopií, které se někdy vyplatí koupit. Jednak se firmy dodávající do stomatologie (a lékařství celkově) nehorázně balíkujou a jednak ty věci mají omezenou životnost, i když je koupíš origoš. Např. v Amsterodamu postavili supermoderní výukový komplex pro studenty zubního lékařství, který samozřejmě funguje (jako třeba fakultní nemocnice) pro veřejnost. A co se týká vrtaček, tak si spočítali, že se jim vyplatí koupit je z číny a při poruše vyhodit než koupit originál a pak platit za servis a tak..takže tak.
notabene Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Budeš se divit, ale co se jednodušších přístrojů týká - jako vytvrzovací UV Lampy, různé měřící přístroje, některé turbínky (= zubní vrtačky) chrlí čínani miliony (poměrně kvalitních) a 20ti násobně levnějších kopií, které se někdy vyplatí koupit. Jednak se firmy dodávající do stomatologie (a lékařství celkově) nehorázně balíkujou a jednak ty věci mají omezenou životnost, i když je koupíš origoš. Např. v Amsterodamu postavili supermoderní výukový komplex pro studenty zubního lékařství, který samozřejmě funguje (jako třeba fakultní nemocnice) pro veřejnost. A co se týká vrtaček, tak si spočítali, že se jim vyplatí koupit je z číny a při poruše vyhodit než koupit originál a pak platit za servis a tak..takže tak. Vidím že čteš ODS :-) Co se týče těch turbín, tak jsem zkoušel a nic moc, hlavně vysoká hlučnost, lampy jsou IMHO v pohodě, ale zas to je věc co kupuje člověk jednou za dlouhou dobu.. Vyplatí se kupovat hlavně blány a spony na kofferdam, pak lupovky a zkouším i vrtáky.
mollaris Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Vidím že čteš ODS :-) Co se týče těch turbín, tak jsem zkoušel a nic moc, hlavně vysoká hlučnost, lampy jsou IMHO v pohodě, ale zas to je věc co kupuje člověk jednou za dlouhou dobu.. Vyplatí se kupovat hlavně blány a spony na kofferdam, pak lupovky a zkouším i vrtáky. Zdravím kolegu z FB ODS !
Jay Doll Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Facebook ODS? Hele nechte tady tý politiky, nebo vám napařím ban (vtip)
mollaris Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Facebook ODS? Hele nechte tady tý politiky, nebo vám napařím ban (vtip) FB ODS = Facebooková skupina "Odborná skupina stomatologů" . S politikou to nemá nic společnýho .
Jay Doll Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Přečti si skryté písmo v mém příspěvku
mollaris Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Přečti si skryté písmo v mém příspěvku Neboj, já to pochopil.... To já jen tak na vysvětlenou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se