sashator Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Jelikož tu tento obchod ještě není, tak bych se chtěl podělit o moje zkušenosti. Jedná se o menší eshop sídlící v Barceloně. Majitelem je Esteban Espinas. Obchod momentálně nabízí cca 30 hodinek značek jako Rolex, Omega, Chopard, Breitling, Tag Heuer,... Některé jsou nové, některé málo nošené, vše přehledně uvedeno u každých z nich. Esteban komunikuje v angličtině velice rychle, ochotně, vždy odpověděl na daný dotaz, poslal dodatečné fotky vyplněné záruční karty, apod. Jak sám píše, není autorizovaným prodejcem, ale hodinky u těchto prodejců nakupuje. Já konkrétně jsem u něj bral limitku Hamilton Pan Europ- hodinky úplně nové, karta vyplněna v 11/2011. Ceny u hodinek jsou včetně poštovného- jedná se o express poštu, po Evropě do druhého dne!!!! A je to tak- ve čtvrtek v 19hod podány v Barceloně, v pátek ve 14:30 na ruce v Košicích. Jediné, opravdu malinké mínus- pokud chcete platit přes PayPal, musíte zaplatit 4% poplatek. Na druhou stranu to naprosto chápu, to už by na hodinkách (vzhledem k poštovnému) opravdu moc nevydělal. Doufám, že tímto někomu pomůžu při rozhodování. Já sám bych takovou informaci velice ocenil, ale jsem rád, že jsem to riziko podsoupil. Shrnuto: - skvělá komunikace v angličtině - dobré ceny včetně poštovného - při platbě přes PayPal +4% z částky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se