Quido Morava Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 nikde jsem podobné vlákno k samurajům nenašel - snad si to dnes už kultovní model zaslouží...(omlouvám se, pokud to tu už někde je, a nechám tohle vlákno smáznout)
Dantechno Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Aktualne mam doma jednoho modnutyho hybrida Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Kuci , vkladejte radsi i fotky .. at ma vlakno stavu siky
zrno Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Ja mam taky jedny Od Horhého :-Dřemen nasazen jen na nafocení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Ja mam taky jedny Od Horhého :-D řemen nasazen jen na nafocení a to jsem byl právě zvědav, do čeho je oblíkáš ?!
zrno Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Přiznám , se že pokaždy co se mi dostanou na ruku jsou na něčem jiným ... Teď jsou zrovna na NATO strapu a točej se ve vrtiči :-)
Quido Morava Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) SNM011 (edit: od Marty35) Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem Quido Morava
Quido Morava Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) Přiznám , se že pokaždy co se mi dostanou na ruku jsou na něčem jiným ... Teď jsou zrovna na NATO strapu a točej se ve vrtiči :-) ten strap mně hodně zajímá - sháním edit. když už je o tom řeč, mně se tah na samurajích dost líbí, je docela povedený, jen to trošku to pokazili tou plechařinou u spony, tam si mohli dát více záležet... ...a dizajnově bych třeba zrovna k těm černým přivítal tah, kde by namísto lesklého nerez pásu uprostřed byl třeba černý z alloy materiálu, jako je luneta a korunka Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem Quido Morava
Miroslav 2 Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. u té první fotky - máme stejný potah na sedačce...
blackhead Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Tak ja se taky hlasim, mam SBDA001 titan a musim rict, ze jsou to skvely hodinky, to pouzdro je bomba (fotka neni moje ale mam uplne stejny, nemam je u sebe.)
Miroslav 2 Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 4. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. první řemen, co se mi na samurjích líbí ...
Lukas Havran Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 ostre to! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se