huckleberry finn Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Zatím nemám prachy a proto pokládám dotaz sem, snad to nevadí. Projíždím chronomag tam a zpátky, obracím ho naruby a mám hlavu čím dál víc zamotanou. Chtěl bych totiž chronograf tak do 45mm, s velkou vodotěsností, kterou sice nevyužiju, ale nechci hodinky hlídat. Když bych si je pořídil, nosil bych je furt. Líbila by se mi nějaká neprofláklá značka. Proto mi vypadly dvoje hodinky od firem, který tady moc nefrčí. Objevil jsem parádní Maurice Lacroix Pontos S a Perrelet Seacraft Chronograph 777. Móricky maj strojek ML112, píšou o modifikovaný Valjoux 7750, Perrelety zase P-271, nevim, o jakej se může jednat, nejspíš zase Valjoux. O zpracování se nebojím, to bude o.k. Vizuálně vychází líp Maurice Lacroix, obzvlášť v oranžový je super. Mohli by jste mi, prosím, poradit, který hodinky jsou lepší ?
michali Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 definuj pojem "lepší" ? My je nosit nebudeme, vyhovovat musí hlavě tobě. Zajdi do obchodu, dej si je na ruku a uvidíš sám
huckleberry finn Odesláno 6. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Až budu mít hodinky na ruce, můžu posoudit leda to, jak mi pasujou, jak se líbí, to je všechno. Zajímal by mě názor odborníků na hodinky, na kvalitu, na strojek. To jsou parametry, který mě zajímaj, nejsem ženská, nekupuju design.
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 (upraveno) tak jinak. jakej mas limit? muzou bejt jety? Upraveno 6. dubna 2012 uživatelem sibirnaya
huckleberry finn Odesláno 6. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Můžou bejt lehce letý, ale komplet s papírama, obalem. Když jsem se díval na cenu Perreletek v Koscomu, tak za ty chronografy chtěj 112900, to je palba . Venku by snad mohly bejt levnější. Zatím jsem se nedíval, jsem na dně, kupujem auto a mám hluboko do koryta, proto nejsou hodinky na pořadu dne. Vybral jsem jen dva modely, který se mi proklatě líběj a podle značky usuzuju, že by mohly být kvalitní a sloužit spolehlivě řadu let.
huckleberry finn Odesláno 6. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 O těhlech Perrelettěch vím, ale jsem úplně suchej a nelíbí se mi big date. Taky nesplňují požadavek na festovnou vodotěsnost. Díky za nabídku .
huckleberry finn Odesláno 6. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Vyšťoural jsem velmi zajímavý Fortisy, ty bych bral z fleku. Nevíte cenu ?
01standa Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 nejlépe vyzkoušet,na ruce nebo jen tak koukat a říci si ,,, co je pro mě to nejvhodnější,nejlepší,nejlíbivější,,,mému srdci nejbližší určitě mórisky ... určitě si správně vybereš... i nabízený FORTISky jsou velmi hodně zajímavý
jacob Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 určitě si správně vybereš...V 10 měsíců starém vlákně je již asi vybráno . Jen ty Perrelet, co dával odkaz Sibiř, jsou zase na prodej.
01standa Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 tak to se mi dnes vede...omlouvám se,že takto reaguju...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se