sisik Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Zdravim nasiel som inzerat predam Casio edifice EF 558 je to dovoz cina bez zaruky ma viac modelov tvrdi ze je to to iste ako v obchode len bez zaruky aky mate na to nazor??diki
Marfael Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Z takové fotky ti to nikdo neřekne.To bys musel mít foto strojku a detailnější fotky hodinek.Možná,že napoví i cena.Za kolik mají být?DNes už se fejkuje všechno,takže vyloučené není nic...
sisik Odesláno 6. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 (upraveno) Z takové fotky ti to nikdo neřekne.To bys musel mít foto strojku a detailnější fotky hodinek.Možná,že napoví i cena.Za kolik mají být?DNes už se fejkuje všechno,takže vyloučené není nic... fotky su snetu cenu uvadza 120 eur a stoja tusim od 160eur vysie ze ci to ma zmysel pre par eur bez zaruky...az ma zneistil lebo si chcem objednat seika cez i-time.cz a tvrdi ze aj tak je vsetko s chini a tazko rozoznat co je original Upraveno 6. dubna 2012 uživatelem sisik
Marfael Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 fotky su snetu cenu uvadza 120 eur a stoja tusim od 160eur vysie ze ci to ma zmysel pre par eur bez zaruky...az ma zneistil lebo si chcem objednat seika cez i-time.cz a tvrdi ze aj tak je vsetko s chini a tazko rozoznat co je original Tak jelikož je to z Číny jak říkáš,tak si ještě přišti 20% DPH + clo a jsi skoro na ceně co máš u nás,takže z tama to nemá cenu.Kdyžtak mrkni na zahraniční obchody ale co jsou v EU,tam nebudeš platit nic navíc,čili ani daň,ani clo.Zkus ebay,tam něco určitě seženeš si myslím.
Marfael Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Třeba tady je máš za 110 EUR včetně poštovného a všeho z německa a mělo by to být i s papírama a se vším.Jen teda jiná barva,pokud nevadí. http://www.ebay.at/itm/CASIO-Edifice-EF-558D-2AVEF-CHRONOGRAPH-Edelstahl-NEU-/190662105307?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item2c6458d8db#ht_1647wt_1139
sisik Odesláno 6. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Tak jelikož je to z Číny jak říkáš,tak si ještě přišti 20% DPH + clo a jsi skoro na ceně co máš u nás,takže z tama to nemá cenu.Kdyžtak mrkni na zahraniční obchody ale co jsou v EU,tam nebudeš platit nic navíc,čili ani daň,ani clo.Zkus ebay,tam něco určitě seženeš si myslím. neeee to uz je cena konecna tie hodnky su v kosiciach to nie je objednavka sme sa nerozumeli len son ich nevidel a pytam sa na nazor lebo som sa docital ze aj casio robia fake
Marfael Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 neeee to uz je cena konecna tie hodnky su v kosiciach to nie je objednavka sme sa nerozumeli len son ich nevidel a pytam sa na nazor lebo som sa docital ze aj casio robia fake Jo takhle,aha.No jak jsem psal,dnes se dělájí fejky všech značek,takže těžko na dálku říct.Osobně bych si myslel,že to fejky nebudou,šance je tak 80/20 že to fejky nebudou,ale 100% to neřekne nikdo.A co ty z Německa co jsem posílal,ty ne?A máš to v záruce a se všema papírama.Ikdyž ze zahraničí platí záruka asi jen rok mám dojem.
sisik Odesláno 6. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Jo takhle,aha.No jak jsem psal,dnes se dělájí fejky všech značek,takže těžko na dálku říct.Osobně bych si myslel,že to fejky nebudou,šance je tak 80/20 že to fejky nebudou,ale 100% to neřekne nikdo.A co ty z Německa co jsem posílal,ty ne?A máš to v záruce a se všema papírama.Ikdyž ze zahraničí platí záruka asi jen rok mám dojem. ja az tak velmi tie casio nezhanam skor SEIKO snda13p1 aleboSEIKO SKA3 83P1 neporadis odkial najlepsie??
Marfael Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 (upraveno) Pokud nové,tak bych zase mrknul na ebay nebo zahraničí v EU a je i šance,že se vyskytnou tady v prodejní sekci ať už nové,nebo i starší.Mám dojem,že teď nějaké v prodejní sekci byly,ale nejsem si jistý,kdyžtak se mrkni. Edit:Tos ale hodně navýšil rozpočet na to,žes u Casia řešils 20 eur:-)).A to máš tak velkou ruku,že si vybíráš tak velké hodinky? Upraveno 6. dubna 2012 uživatelem Marfael
sisik Odesláno 6. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Pokud nové,tak bych zase mrknul na ebay nebo zahraničí v EU a je i šance,že se vyskytnou tady v prodejní sekci ať už nové,nebo i starší.Mám dojem,že teď nějaké v prodejní sekci byly,ale nejsem si jistý,kdyžtak se mrkni. Edit:Tos ale hodně navýšil rozpočet na to,žes u Casia řešils 20 eur:-)).A to máš tak velkou ruku,že si vybíráš tak velké hodinky? pozeral som na predaji a nic som nenasiel tie seika ,mal som invicty a tie boli obrovske takze teraz ked skusam hodinky tak vsetko je male tak pozeram vacsie a s nakupom zo zahranicia nemam skusenosti vedel by si mi poradit??neviem ci to je zavislost ale tie casia som chcel kupit kym si nekupim to co chcem.
Marfael Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Nenašel jsem je skoro vůbec,natož někde levněj.Takže asi jedině u nás koupit,nebo vybrat jiný model...
Marfael Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Co třeba nějaké tyhle Citizeny http://www.ebay.co.uk/itm/Citizen-Mens-WR300-Eco-Drive-Diver-Watch-BN0085-01E-/140709380184?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item20c2eec058#ht_1595wt_1270 Nebo tyhle xl orienty,jen teda asi v jiné barvě http://www.ebay.co.uk/itm/Orient-Mens-Orange-Mako-XL-200m-Divers-Watch-21-Jewel-/140725576371?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item20c3e5e2b3#ht_500wt_1287 Těžko hledat jiné alternativy,když nevím na jaké příležitosti mají hodinky sloužit.Ale dle tvého výběru chceš asi potápky...
sisik Odesláno 7. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Co třeba nějaké tyhle Citizeny http://www.ebay.co.u...#ht_1595wt_1270 Nebo tyhle xl orienty,jen teda asi v jiné barvě http://www.ebay.co.u...3#ht_500wt_1287 Těžko hledat jiné alternativy,když nevím na jaké příležitosti mají hodinky sloužit.Ale dle tvého výběru chceš asi potápky... potrebujem hodinky na bezne nosenie hlavne dobre citatelne uprednostnujem quartz a kovovy tah potapky alebo pilotky mi je jedno len nech su vacsie
Marfael Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 potrebujem hodinky na bezne nosenie hlavne dobre citatelne uprednostnujem quartz a kovovy tah potapky alebo pilotky mi je jedno len nech su vacsie A rozpočet?
Marfael Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 max 400eur mrkni na chronoshop.cz velice solidni prodejce se zajimavyma kouskama.jinak urcite najdes tady na foru nekde inspiraci,staci trosku pohledat.
Marfael Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) Co tyhle Golany a jen dokoupit tah? 45mm http://www.ebay.co.u...=item19ce785875 A nebo tyhle i s tahem.50 mm http://www.amazon.com/Golana-Swiss-TE100-2-Terra-Quartz/dp/B001LK8M3A/ref=sr_1_3?s=watches&ie=UTF8&qid=1333817234&sr=1-3 odkaz jen na ukázku Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem Marfael
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se