Petr_S Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 To jsou tedy tvary http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...mMakeTrack=true
tichymeloun Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 tvary jako panerai?!!!Petre, vzdyt je to celkem standardni tonneau-like model, kteremu podobny v poslednich 100 letech urcite udelala kazda lepsi evropska hodinarska firma alespon jeden.
Olda Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 Cyber napsal: Zajímavý hodinky, škoda jen toho omalovánkového loga a minerálního sklíčka. Jinak bezva. Trochu naděje vzbuzuje, že umějí i hodinky bez toho letadla.
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Tady, abych tak řekl, podobnost čistě náhodná...? http://www.amazon.com/Poljot-Amphibian-Mil...3007433&sr=1-10 http://www.poljot24.de/en/pd-984950530.htm...tm?categoryId=6
grga_pitic Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Ty amphibie mam :-)) jsou to jak nekdo po mych narcich trefne poznamenal nejpomalejsi hodinky na svete (spozdeni 30 minut za hodinu).
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Tak to je opravdu hodně pomalý "obojživelník".....
Skeleton Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 To je aby rusky potapec vydrzel dele pod vodou!
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Ty červené jsu drahé, cca 40.000,-, to je podle mě poněkud přepísknutá cena
Kid_A Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 vím, že je to off topic, ale když už jsme u těch barviček - co řikáte na tuhle "želvovou"? já myslím, že nádherné divery....
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Nemám s barevnými číselníky problém, mám např Hamiltony s modrým, co říkáš ?
Kid_A Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 jojo, regata. ulysse nardin by mohly vyprávět
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Tak ty bych si nechal líbit, nebo třeba tyto ( limitovaná edice ), to by bylo let o chlebu a vodě
Milis Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Snow napsal: Tak ty bych si nechal líbit, nebo třeba tyto ( limitovaná edice ), to by bylo let o chlebu a vodě A jak se na tom pozná, kolik je? Ale chtěl jsem se zeptat : Ten subciderníček s vlajčkama na tvejch Regatách něco dělá?
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Milis napsal: Snow napsal: Tak ty bych si nechal líbit, nebo třeba tyto ( limitovaná edice ), to by bylo let o chlebu a vodě A jak se na tom pozná, kolik je? Ale chtěl jsem se zeptat : Ten subciderníček s vlajčkama na tvejch Regatách něco dělá? Kolik je hodin : dívám se na ty velké ručičky Subciferníček : malá kolečka se pohybuji a je to systém odpočítávání před startem a) 10-5-1 6-3-1 takže pro mě na hovno , ale samořejmě se mi to líbí, koneckonců jak jinak, že ?
Milis Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Myslel jsem čas na těch Ulysseech. I když tam to je o těch ručičkách asi pravda taky.. Sakra, tomu odpočítávání vůbec nerozumím (že by Cabernet Sauvignon z Maipo Valley?).... Jak jako odpočítávání???
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Milis napsal: Myslel jsem čas na těch Ulysseech. I když tam to je o těch ručičkách asi pravda taky.. Sakra, tomu odpočítávání vůbec nerozumím (že by Cabernet Sauvignon z Maipo Valley?).... Jak jako odpočítávání??? Odpočítávání před startem regat a pro snažší navigaci po startu, jak říkám pro nás obyčejné suchozemce na nic. Jinak si začínám připravovat živnou půdu na tyhle a pod dlouhém divadle na ty druhé
Milis Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Snow napsal: Milis napsal: Myslel jsem čas na těch Ulysseech. I když tam to je o těch ručičkách asi pravda taky.. Sakra, tomu odpočítávání vůbec nerozumím (že by Cabernet Sauvignon z Maipo Valley?).... Jak jako odpočítávání??? Odpočítávání před startem regat a pro snažší navigaci po staru, jak říkám na pro nás obyčejné suchozemce na nic. Jinak si začínám připravovat živnou půdu na tyhle a pod dlouhém divadle na ty druhé Ty jo, na obouch je nemlich stejnej čas. Ty první jsou moc hezký - velký a tlustý?
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Tlusťoučký jsou jako tyto co už mám, měl bych ucelenou sbírčičku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se