Harlequin Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Já teda ne a je to škoda, takovýhle suprový hodinky bych bral a hned bych zapomněl na svou vizi extra odolných hodinek. Pokud je modrá věrná, je to přesně ta, která se mi strašně líbí. Kombinace tyhle barvy a oranžový k sobě krásně pasuje. http://oceanictime.blogspot.com/2012/04/oris-tubbataha-regulator-diver.html?m=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Tak tu mas jedny podobne bez Regulator... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Na regulátorech je otřesná minutová ručička, to se opravdu nepovedlo. Kolega stopa99 nabídnul lepší variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 10. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Stopo díky . Přemýšlím nad barvou, nejsem si jistej že je stejná . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Asi to nebude rovnaky otien tej modrej ale modra s oranzovou to je.. A na dinku je morsky zivocich.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 jeden detailnejsi pohlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maryskov Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 (upraveno) Hele jen můj názor, ale ta minutovka je podle mě moc velká... Ale jinak perfekt potápky Upraveno 12. května 2013 uživatelem maryskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maryskov Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Mimochodem, jak dlouho vydrží ta Oris pryž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se