Chorche Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Neprodávam je, protože je na nich něco špatně, ale už mě nebaví a nenaplňujou mě, potřebuju se prostě posunout v životě někam dál... Nechci být OT, ale nedá mi se nezeptat, kam že se to posuneš?
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Zatím těžko říct, táhné mě to k béčkám
Chorche Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 (upraveno) Zatím těžko říct, táhné mě to k béčkám Tomu rozumím, člověk chce výš, dál, jinak ... Tak se pak pochlub. Konec OT. Upraveno 10. dubna 2012 uživatelem Chorche
sashator Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Pokud je opravdu chceš nějaký pátek ponosit a neřešíš případný prodej, tak bych šel do Longines (ale radši už HydroConquesty). Parametry mají stejné, značky jsou v mých očích taky na stejné úrovni, rozdílná je poměrně cena. Každopádně jak již zde bylo zmíněno, Tag Heuer je více profláklej a prodej by šel asi lépe. Ale pokud už se pohybuješ v cenovkách okolo 30tis, tak se dají vybrat už i zajímavější kousky
Peter78 Odesláno 10. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Pokud je opravdu chceš nějaký pátek ponosit a neřešíš případný prodej, tak bych šel do Longines (ale radši už HydroConquesty). Parametry mají stejné, značky jsou v mých očích taky na stejné úrovni, rozdílná je poměrně cena. Každopádně jak již zde bylo zmíněno, Tag Heuer je více profláklej a prodej by šel asi lépe. Ale pokud už se pohybuješ v cenovkách okolo 30tis, tak se dají vybrat už i zajímavější kousky mmmm, mas nejakej tip? mimochodem, diky vsem za komenty.. je to moc zajimavy a mimochodem 2: jaaaaa uzz nevim, jestli jsem taky zmagorelej (a to jsem si rikal, ze me se to stat nemuze ), asi jsem se zamiloval do B Galactic 41
sashator Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 mmmm, mas nejakej tip? Tak myslel jsem třeba nějaké jeté- bondovky se dají za ty peníze sehnat v pěkném stavu, něco od Orisu, i Fortis dělají pěkné potápky. Zkrátka oba typy co jsi uvedl jsou pro mě neslané, nemastné- od TH mám rád novější Aquaracery 500m ale tam už jsme cenově někde jinde, zase by jsi musel jít do nošených. Ale to je jenom můj pocit, však víš jak se říká- sto lidí, sto chutí.
Jirka68 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Co třeba toto. V Koscomu za nějakých 25, jestli si to dobře pamatuju. V reálu jsou ještě hezčí než na fotce.
parnass Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 vzhled je otázka osobnícho vkusu..do toho nechci nikomu mluvit..za sebe, mám TH a rozhodně je můžu doporučit co se týče pohodlí, pocitu kvality zpracování tahu atd..(na druhou stranu, jsou to vlastně stejný hodinky a TH jsou o kus dražší)
Návštěvník corleone_001 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 V tejto kategorii mas vacsi vyber. TG a longines, je otazka octavia,alebo ina octavia. Vzdy mas to jedno,len cena je rozdielna a dizajn,.taktiez sa musia pacit tebe a hlavne tebe.Urcite nepozeraj na to,ci sa ich o par mesiacov ,rokov zbavis. Kupa hodiniek nie je o tom,ci ich vies predat. Ked sa ti pacia id do nich.
Harlequin Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Na Tvém místě bych si udělal trochu času a vypravil se do Koscomu obhlédnout doporučované Alpiny. Neprohloupíš . Web Alpina Koscom
Micey Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Ty Alpiny jsou skvělý a za dobrou cenu, to je fakt. U těch nahoře je výborná ta skleněná (safírová? nikdo to tam nevěděl) luneta. Akorát to někdo může brát jako krok dolů od těch Hujerů, proto jsem je ani nenabízel..
Peter78 Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Dneska se pujdu asi podivat na ty Hujery a Koscom zkusim, az budu v Praglu. Diky vsem za vsupy!
Patrician1982 Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Me se ty Longines libi, u TH to neni tak cisty design,ale kazdemu se libi neco jineho, je to o pocit, :-))))Neprodávam je, protože je na nich něco špatně, ale už mě nebaví a nenaplňujou mě, potřebuju se prostě posunout v životě někam dál...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se