pegy Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Ahojte, chcem si kúpiť svoje prvé mechanické hodinky, zatial fičím na festine.. rozhodol som sa pre Vostok Europe, len váham medzi Ancharom a Ekranoplanom. Anchar ma mechaniku Seiko nh25a, no a Ekranoplan Vostok 2432. tak neviem, ktorá je lepšiavolba. prosím o radu. ďakujem
zekon7302 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 volil bych Anchar,strojky seiko proti vostoku jsou spolehlivějši,je i vzhledově hezčí,má vyšší vodotěsnost,nevím jak velkou ruku máš ale oba modely jsou dost velké 48mm
pegy Odesláno 12. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak toto sú kandidáti Upraveno 12. dubna 2012 uživatelem pegy
cretino Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 o spolahlivosti a skusenostiach s jednotlivymi strojcekmi je tu toho dost popisane. V skratke by som sa ale rozhodol pre Anchar prave kvoli strojceku Seiko.
pato31681 Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Ja osobne by som bral Anchar, ovela viac muziky za rovanku cenu. Je to vsak na tebe, hodinky budes nosit ty
zhrado Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 kamoš ma presne tieto ekranoplany vyše roka a nemá žiadny problém. Nosí ich kazdy deň, aj plával v mori s nimi. Ja mam limuzínky so seikom vyše polroka a tiež zatiaľ bez problémov.
Audion Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 tiez uvazujem nad tymito dvomi modelmi,tento cierny ekranoplan je podla mna najkrajsi a anchari ma vzhladovo az tak neoslovili,jedine preco vaham s kupou ekranoplanu je jeho remienok....neviem ako by som to nazval ale je pevny pri obale,takze sa neohyba a navyse je to celkom velky kus takze to na ruke vyzera dost na***nic...keby ma remienok ako anchar tak je to jasna volba
pegy Odesláno 13. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 tiez uvazujem nad tymito dvomi modelmi,tento cierny ekranoplan je podla mna najkrajsi a anchari ma vzhladovo az tak neoslovili,jedine preco vaham s kupou ekranoplanu je jeho remienok....neviem ako by som to nazval ale je pevny pri obale,takze sa neohyba a navyse je to celkom velky kus takze to na ruke vyzera dost na***nic...keby ma remienok ako anchar tak je to jasna volba ja som bol tiež rozhodnutý pre ten čierny Ekranoplan, ale ked som ho videl naživo....no je tam moc čierneho všade. je to málo výrazne, také fádne. preto som teraz viac priklonený Ancharu. Ekranoplan u nás v NR v kamennom obchode v inej farbe ako v čiernej nemajú. možno ak by som videl naživo inú variantu... ešte sa trocha bojí, či sa tá čierna farba nepoškriabe. No a ešte jedna vec...na webe predajcu sa píše Sklíčko : SKLO. tak dúfam , že to je len preklep...
M@chino Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Mám červené Anchary a naprostá spokojenost. Navíc je okolí hodnotí jako velmi pěkné hodinky (znalci i neznalci ). Za mě určitě Anchar. PS navíc ponorka na dýnku vypadá super ...
pegy Odesláno 14. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Mám červené Anchary a naprostá spokojenost. Navíc je okolí hodnotí jako velmi pěkné hodinky (znalci i neznalci ). Za mě určitě Anchar. PS navíc ponorka na dýnku vypadá super ... tá čierna farba sa Ti nedoškriabala? radšej by som bol, ak by dynko bolo priehladné....
pegy Odesláno 14. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 ozaj, a ko je to u Ancharov s presnostou? majú velkú odchýlku?
M@chino Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Hodinky mám na běžné nošení a luneta i pouzdro jsou zatím bez škrábnutí. Luneta se svažuje ke sklíčku ... takže je trochu víc chráněná. Co se týká přesnosti ... kolem +3s za den ... takže velká spokojenost. Jinak koukat na kalibr je bezva ... ale tady to dýnko je udělaný fakt pěkně.
Sukhoi Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Zdravím, jsem tu nový a jelikož nemužu vkládat inzeráty o koupě tak s vaším dovolením bych se chtěl zeptat jestli někdo má tyhle hodinky, jak je s nimi spokojen a popřípadě jestli prodává. DIKY
Xjmeno363 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Vostok byl můj favorit do chvíle, než jsem je v Rize držel v ruce a nejednou koukám, jak je v nich ten strojek srandovně prťavý a kolem strojku bílý silonový mezikroužek jak z tržnice. Tohle fakt ne. Tak jsem si radši v Sevile koupil jetý omegy. Ty mě ještě přežijou. Kdyby se výrobce alespoň trochu snažil a vysoustružil tam třeba hliník, ale kus plastu... a ještě ty marketingový kecy, že to tlumí nárazy.. přesně v duchu i z howna přednost...
pegy Odesláno 15. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Vostok byl můj favorit do chvíle, než jsem je v Rize držel v ruce a nejednou koukám, jak je v nich ten strojek srandovně prťavý a kolem strojku bílý silonový mezikroužek jak z tržnice. Tohle fakt ne. Tak jsem si radši v Sevile koupil jetý omegy. Ty mě ještě přežijou. Kdyby se výrobce alespoň trochu snažil a vysoustružil tam třeba hliník, ale kus plastu... a ještě ty marketingový kecy, že to tlumí nárazy.. přesně v duchu i z howna přednost... na Ekranoplane žiadny silonovy kružok nevidím... nemožeš porovnavať Vostok s Omegou, ani cenovo nie... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xjmeno363 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) na Ekranoplane žiadny silonovy kružok nevidím... nemožeš porovnavať Vostok s Omegou, ani cenovo nie... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. to je právě o tom, že z fotek (navíc kolmo focených) nic nepoznáš (až na ten malý strojek) - mě se to celkem líbilo a chtěl jsem si je objednat. Ale až to budeš držet v ruce, tak se koukni ze šikma pod dýnko. Je to škoda. Jo a pozor, jsou také hodně vysoké - to také z fotek není moc vidět. Na malé ruce to vypadá srandovně. PS: s omegami samozřejmě nesrovnávám, jenom snad, že se občas vyplatí chvíli počkat a pak si koupit něco pořádnýho... Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem Xjmeno363
cretino Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Zdravím, jsem tu nový a jelikož nemužu vkládat inzeráty o koupě tak s vaším dovolením bych se chtěl zeptat jestli někdo má tyhle hodinky, jak je s nimi spokojen a popřípadě jestli prodává. DIKY ..ja sa obavam, ze na takuto formu inzercie tu dovolenie nedostanes
Audion Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 je niekde na slovensku najlepsie na zapade vacsi sortiment VE v kamennych predajniach?
pegy Odesláno 18. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 je niekde na slovensku najlepsie na zapade vacsi sortiment VE v kamennych predajniach? Tak to by som aj ja rád vedel. Zatial mám skúsenosť s Nitrou - v OC MAX majú ale len čierne Archan aj Ekranoplan - cena o cca 100 ? vyššia ako na e-shope. a v N. Zámkoch - majú len Ekranoplan- cena zodpovedé e-shopu. Tiež by som rád navšívil predajnu kde bude väčší sortiment. Možno v BA...
pegy Odesláno 18. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 keď som na začiatku spomínal, že si chcem kúpiť prvé mechcnické hodinky - tak to nebola až tak pravda, teraz som si spomenul, som už jeden exemplár vlastnil. V roku 1996 som bol v Ingušsku - pre orientáciu na kaukaze mezi Čierným a Kaspickým morom -, hneď vedla Čečenska. práve tam zúrila Čečensko - Ruská vojna. Každý jeden čečenský aj ingušský mamlas:rifle: nosil na ruke Komandrskie hodinky - mne sa zapáčili , ak som si jedni zaobsatral, sláli ma 80 000 rublov . v tom čase bol kurz 5000 rublov za USD, tak asi 16 USD.mal som ich asi pol roka - odchýlka bola za deň cca 3 minuty - čo sa mi zdalo moc, tak som ich rozobral, a už viac neposkladal. . to čo znich ostalo by som mal mať niekde odložené. ak najdem hodím foto do placu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se