Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zalíbily se mi hodinky s 24-hodinovou stupnicí a vybral jsem si tyhle aviatory http://www.tophodinky.cz/26231225830-aviat...odinky-369.html

Jednak se mi líbí design a samozřejmě i cena.

Můžete mi poradit jak jsou na tom Aviatory s kvalitou (nechci s nima pořád někam běhat k hodináři apod.), případně poradit i jiné typy hodinek s 24-hodinovou stupnicí za rozumnou cenu.

Dík za rady.

Odesláno

Ahoj!

Mám poljotů několik a nikdy žádný problém nebyl. Aviatory mám v černé barvě a jsou fakt bezva. Doporučuji je objednat s páskem se skládací sponou. Stojí 15 EUR ale je to opravdu kvalita. Kupuji je na Poljot24.de (Julius Kampfman). Vždy vše korektní a ihned.

Zdravím

Tomáš Kuba

Návštěvník tolja
Odesláno

Já bych je koupil u Interwatch.Na Poljot.24.de stojí 155E+10E doprava+zaslání peněz něco stojí.Interwatch má kamenou prodejnu a velmi ochotného prodavače.Na Poljot24 se mi líbí tyto

Odesláno

Já jsem svoje Strely taky chtěl koupit u Interwatch, abych podpořil českého prodejce a vůbec kamenná prodejna i prodavač působí dobře. Ale cenový rozdíl byl příliš velký - 11.000,- u Interwatch a 7.500,- u Kampmanna (275 euro i s poštovným), to je jasný imperativ. ještě tak patnáct stovek bych na tu kamennou prodejnu připlatil, ale 3.500,-, to je moc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...