MartinP Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 Zalíbily se mi hodinky s 24-hodinovou stupnicí a vybral jsem si tyhle aviatory http://www.tophodinky.cz/26231225830-aviat...odinky-369.html Jednak se mi líbí design a samozřejmě i cena. Můžete mi poradit jak jsou na tom Aviatory s kvalitou (nechci s nima pořád někam běhat k hodináři apod.), případně poradit i jiné typy hodinek s 24-hodinovou stupnicí za rozumnou cenu. Dík za rady.
Filipes Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2007 já můžu jedině doporučit, 100% spokojenost
kubatomas Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2007 Ahoj! Mám poljotů několik a nikdy žádný problém nebyl. Aviatory mám v černé barvě a jsou fakt bezva. Doporučuji je objednat s páskem se skládací sponou. Stojí 15 EUR ale je to opravdu kvalita. Kupuji je na Poljot24.de (Julius Kampfman). Vždy vše korektní a ihned. Zdravím Tomáš Kuba
Návštěvník tolja Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2007 Já bych je koupil u Interwatch.Na Poljot.24.de stojí 155E+10E doprava+zaslání peněz něco stojí.Interwatch má kamenou prodejnu a velmi ochotného prodavače.Na Poljot24 se mi líbí tyto
Michael Frešera Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2007 Já jsem svoje Strely taky chtěl koupit u Interwatch, abych podpořil českého prodejce a vůbec kamenná prodejna i prodavač působí dobře. Ale cenový rozdíl byl příliš velký - 11.000,- u Interwatch a 7.500,- u Kampmanna (275 euro i s poštovným), to je jasný imperativ. ještě tak patnáct stovek bych na tu kamennou prodejnu připlatil, ale 3.500,-, to je moc.
MartinP Odesláno 5. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2007 Souhlas s Toljou. Na Poljot24.de jsou o cca 300 Kč levnější. Ale s poštovným, posláním peněz , záruka atd. mi připadá vhodnější koupit je v ČR.
synek Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Já mám objednané tyto a jsem na ně zvědavej:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se