zekon7302 Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Soused je chtěl vyhodit,taká škoda.Mně vintage skoro nic neříkají ale bylo mi jich líto,tak jsem si je vzal a trochu přeleštil,nevím jak jsou staré,průměr u obou je 31,5mm,a na můj úžas jdou.Do ciferníku jsem se pouštět nechtěl,spíš bych něco poškodil,co šlo tak jsem vyčistil,řemínky nebudou problém,ale stěžejky na pobědy jsou na nožičky 16mm,tak nevím kde je seženu,snad se někomu z vás válí doma.
vikhra Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 (upraveno) Soused je chtěl vyhodit,taká škoda.Mně vintage skoro nic neříkají ale bylo mi jich líto,tak jsem si je vzal a trochu přeleštil,nevím jak jsou staré,průměr u obou je 31,5mm,a na můj úžas jdou.Do ciferníku jsem se pouštět nechtěl,spíš bych něco poškodil,co šlo tak jsem vyčistil,řemínky nebudou problém,ale stěžejky na pobědy jsou na nožičky 16mm,tak nevím kde je seženu,snad se někomu z vás válí doma. Zánovních stěžejek mám plnou krabku, tak snad tam budou i "16".Zítra(pátek) k večeru budu v F- M.Když, tak SZ. Upraveno 12. dubna 2012 uživatelem vikhra
zekon7302 Odesláno 12. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Zánovních stěžejek mám plnou krabku, tak snad tam budou i "16".Zítra(pátek) k večeru budu v F- M.Když, tak SZ. jasně,děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se