Bullet Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Ahoj mágové, po koupi PAM jsem se zadival do trnovych spon vyrabenych s Damaskove ocele...takze jsem trochu patral a s pomoci clenu fora (diky Bakere :-)) jsem jich par kontaktoval...jeden byl v Argentine, ktery mel dobu dodani cca 6 mesicu a cena za kus by byla 350 dolaru, coz byl celkem ranec a druhym se stal clen fora Ondrej Berkus, se kterym jsem se spojil a diskutoval o vyrobe a naslednem nakupu spony/spon... Jak uz jsem do toho spadl, rozhodl jsem se toto dat zde do plena s tim, ze radost muze mit vice clenu, nezli jenom ja...takze veci se maji takto: Jedna se o limitovanou serii maximalne 10ti kusu spon, vice kusu neni ve vyrobcovo silach (toto budu respektovat :-) Cena za jednu trnovou sponu bude 1800kc (v pripade vice kusu, mozna domluva na mnozstevni sleve 100 max. 200kc kus, to se uvidi) Doba dodani cca 1 mesic Kdo bude mit o sponu/spony zavazny zajem, necht se napise nize do seznamu podle poradi, popripade, at napise kolik spon chce...jakmile dosahneme 10ti kusu, dalsi v rade budou nahradnici. financni zalohy chtit nebudu, je to tak trochu moje osobni iniciativa a verim, ze je to tu forum gentlemanu, kteri drzi slovo a preci jen nejde o takovy ranec penez....pro stouraly, nemam na tom ani korunu :-), jen se chci o tuto moznost podelit.. 1)Co bych s pripadnymi zajemci chtel konzultovat pred objednanim je velikost spony, nize bude amaterska fotka s rozmery, jedna spona je celkem standard a druha je trochu vetsi 2)Mame moznost si vybrat z jakeho druhu Damaskove oceli se budou spony vyrabet, takze posilam nize foto 7 typu, pro porovnani, komu se co libi...nicmene, bude zalezet, jaka ocel bude aktualne k mani, takze muzete napsat vice variant oceli, prvni cislo bude nejvetsi priorita pro vas. Osicka bude sroubovaci, ve spone bude zavit, co jsem s vyrobcem neresil je trn jako takovy, to necham na nom...predpokladam, ze bude spis plochy, ne kruhoveho prurezu. Spona bude mit vnitrni siri na 24mm remen Takze prosim zapsani Nicku clenu do poradniku, pocet kusu, jakou velikost spony by kdo preferoval dle obrazku, jake typy Damaskove oceli by preferoval.. Vyrobce jeste nema sve vlastni fota, nicmene nize budou fota spon, ktere se budou velmi podobat tomu, co mi vyrobce rikal ze je schopen vyrobit :-) Necham to tu cca do konce tydne, kdyz se naplni poradnik a vyresi se veci kolem typu oceli a velikosti, uzavru to drive a predam to vyrobci... Snad jsem na nic nezapomel, je to moje takova "prvni akce" tady na foru, tak budte shovivavi 1.Cikinek - 1kus - 35mm - typ 2,3,5,6
Bullet Odesláno 22. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 ...Takze casu na pridani se bylo dost, nicmene, nikdo se nepridal, takze to timto za me ukoncim a jedeme dal
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.