pastoun Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Ahoj. Potřebuju poradit s jedním problémem. Mám hodinky Citizen Skyhawk a mám s nimi problém. Jedná se o posunutí ručiček oproti aktuálnímu času na digitálu, který ukazuje správný čas. Hodinky jsem odložil na stůl a když jsem si je opět vzal, tak jsem zjistil, že čas, který je na analogových ručičkách je cca o 3,5 hodiny posunutý oproti času, který je na digitálu a který je správný. Nevíte, čím by to mohlo být a co s tím dělat? Podle indikátoru je baterka plně nabitá. Zkoušel jsem i reset, ale taky nepomohl. Díky za radu... Mirek
Lion Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 S kolegou jsem kdysi řešil asi stejný problém na jeho Skyhawk , popisoval mi že nejprve bylo nutné nastavit digitální displeje a poté k tomu "zkalibrovat" ručičky. Nicméně z psaného textu jsem to moc nepochopil a naživo jsem to neviděl . Myslím si tedy, že nemusíš panikařit a že je to otázkou správného nastavení. Zkus interaktivního průvodce http://www.citizenwatch.com/COA/English/settings_int.asp?caliber=U600&interactive=U600 nebo počkej na někoho kdo ti to objasní do detajlu, pro mě to má moc funkcí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se