Trojan Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 (upraveno) Nazdárec, někde je tu zapadlý můj thread o ADECích, mých prvních potápkách, ty jsem ale kvůli velikosti prodal (38mm, teď toho lituji). Zjistil jsem, že bez potápek je to ale zlé - přišla super nabídka na skoro nepoužitelné Seiko Black Monster (které jsem ze začátku absolutně zamítal) a tak bylo rozhodnuto. Po 14 dnech už ale byly na hardlexu první šrámy, objednal jsem tedy z Dagaz Watch safír. Doteď to asi nebylo nic zvláštního jednalo se ale o vypouklý safír s vnitřním modrým AR. Po okraji má 3mm a v prostředku dokonce 5mm! Líbí se Vám to? Mě tedy ano Upraveno 21. dubna 2012 uživatelem Trojan
Dantechno Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Neni to spatny ale taky to neni nic zvlastniho. Tohle sklo se bezne na upravy pouziva.... 10 watches na nem postavili i jeden ze svych SKX modu.
funf5 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Osobně nemám nic proti modifikacím, taky mám upravená Monstra. Tohle mi přijde divný, dát si dobrovolně na hodinky něco, co naprosto znemožní odečet času trochu z úhlu.
Jiribartl Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Nedávno jsem tuto čočku (starší si jistě vzpomenou na lupu na svítilně na plochou baterii) na pilotkách Zeno Watch Basel. Prodávající mi to ukazoval jako zvláštnost a snad i jako limitku, ale já si přitom vzpomněl jen na to plochou baterii ...
Trojan Odesláno 22. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 funf5: z jakého úhlu běžně odečítáš čas? Já osobně když se chci podívat na hodinky, v 90% případů musím zvednout ruku nebo jí natočit abych vůbec viděl na ciferník. Pokud koukáš na hodinky viseje na hrazdě, asi to nebude nic pro tebe. +- přesně lze odečítat asi od 50-55° měřeno od roviny cifru. Z jakého úhlu na hodinky koukáš ty? Dantechno: No myslím že většina safírů na monstery jsou klasické cca 1:1 k hardlexu. Nechtěl jsem to nicméně vydávat za nějaký poklad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se