ckd.4ever Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Mé první hodinky. Pro mnohé zdejší členy známý model. Když koukám na nové přírůstky ostatních, tak to asi zase taková pecka není. Ale já jsem z nich nadšený, padli jsme si do oka. Teď jen sehnat pěkný černý kožený pásek a můžou se mnou vyrazit i do práce. Celý víkend se akorát peru s nutkáním jim hned pořídit brášku... Přikládám pár fotek.
Chorche Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Moc gratuluju! Pro mě skvělý a kultovní hodinky, na které s láskou vzpomínám.
Jakubisko Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Pecka to je bo se blbě shání! Něco o tom vím, trvalo mi to dva roky Ať Ti "gregy" dělají jen radost!
vojtech vavra Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Moc gratuluji. Kdyz to vyjde tak za mesic je budu mit taky. Uz se rozmyslim moc dlouho ,ale je to jasna volba za tu cenu.
Zelus Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Moc pěknej začátek ;-) ať dlouho slouží :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se