Filini Odesláno 7. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2007 prosim vysvetlite mi toto? Ja sa v tom vazne nevyznam. To si akoze mam kupit Breitlingi za 7 tis ? http://www.aukro.cz/item154895611_panske_h..._navitimer.html ospravedlnte moju pripadnu hlupost
farářskej Odesláno 7. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2007 ... voni už taky neví, co by za ty faky chtěli... :-O Sedm litrů už je trochu moc. "Zakoupeny ve Spojených státech v Dubaji." :-))) Došlo k nějakýmu geopolitickýmu zemětřesení, zatímco jsem se přes víkend nedíval na zprávy?
Michael Frešera Odesláno 7. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2007 Koukněte se na ostatní aukce toho prodejce. Má snad někdo zájem o šortky UMBRO?
Qvido Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2007 Karloss napsal: to bude nějakej stánkař Nevím proč se navážíš zrovna do stánkařů, asi moc koukáš na Novu co?
Karloss Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2007 Já se nenavážim do stánkařů, ale do toho chlapíka. Usoudil jsem tak podle jeho ostatních aukcí v kombinaci s negativním hodnocením, které vypovídá o tom, že ty breitlingy nebude asi to jediné falešné co má na skladě. :-)
Návštěvník tolja Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2007 Qvido napsal: Karloss napsal: to bude nějakej stánkař Nevím proč se navážíš zrovna do stánkařů, asi moc koukáš na Novu co? No,ono to vypadá,že prodejce má artikl hadry,kosti,kůže =).Ale je pravda,že by si Karloss neměl dělat srandu ze stánkařů.Všichni se nějak živíme,a každý nemůže být jaderný fyzik .
falkkon Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2007 Tak mě to připadá že mu sousední prodejde zaplatil za nějaký tanga hodinkama a neví co s nima.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se