Divers Odesláno 2. května 2025 Nahlásit Odesláno 2. května 2025 9 minutes ago, Arthur N. said: koutek in Pilsen This answers my question from the other thread To odpovídá na mou otázku z jiného vlákna
Arthur N. Odesláno 2. května 2025 Nahlásit Odesláno 2. května 2025 před 3 minutami, Divers napsal: This answers my question from the other thread To odpovídá na mou otázku z jiného vlákna Hele, mam kolem sebe strasne Amíků, ale anglicky neumim, to jsem je driv naucil cesky. I mou dcerku jsem pojmenoval po dobre anericke kamaradce 1
Divers Odesláno 2. května 2025 Nahlásit Odesláno 2. května 2025 10 minutes ago, Arthur N. said: Hele, mam kolem sebe strasne Amíků, ale anglicky neumim, to jsem je driv naucil cesky. I mou dcerku jsem pojmenoval po dobre anericke kamaradce Promiňte. Bohužel neumím česky. Píšu obě verze, abych se vyhnul nedorozuměním Sorry. I don't know Czech, unfortunately. I write both versions to avoid misunderstandings
Lukáš3 Odesláno 3. května 2025 Nahlásit Odesláno 3. května 2025 Na hodinky bych ani nemusel použít filtr 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se