Psychos Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 (upraveno) Vedel by mi niekto prosim poradit, kde v Bratislave predavaju hodinarske naradie (najlepsie kamenny obchod)? Konkretne zhanam nastroj, na vymenu remienkov (bud nejaku vidlicu alebo specialny nozik). A ked sme uz pri remienkoch, kde ma niekto tip na obchod s kvalitnymi kozenymi remienkami? Pokial tu taketo otazky boli uz zodpovedane, tak sa ospravelnujem za duplicitny topic. Za odpovede vopred dakujem! Upraveno 2. května 2012 uživatelem Psychos
misoo Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 no skusil by som najprv vyhladavanie, ale BA toho k hodinkam moc neponuka... skus hodinarstvo oproti "dvom levom", pripadne nieco vygoogli. neviem co si predstavujes pod pojmom kvalitny remienok (miestni borci menej ako aligatora neberu ), no k beznym hodinkam bohate postaci Hirsch (Aupark)
Psychos Odesláno 2. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2012 (upraveno) vo vsetkych hodinarstvach v ktorych som bol ma poslali do "specializovanych" predajni, avsak nevedeli mi povedat kde take najdem trochu som googlil a nasiel som vacsinou iba e-shopy... cim si vy vymienate remienky? ja hladam nieco taketo:http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p1816h3s10-Spring-bar-tool-STAN.html ten Aupark pozriem, vdaka za tip Upraveno 2. května 2012 uživatelem Psychos
Duko Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Ja som kupoval tu a som spokojný. Na Slovensku cez eshop sa dá kúpiť aj tu, ale ten nepoznám.
Psychos Odesláno 2. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Ked sa mi to nepodari zohnat v kamennom obchode, tak asi skusim ten toptime.sk, ale radsej by som si to pred kupenim aj realne chytil do ruky a vyskusal.
Petr Svenda Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Potřebuješ tzv. vystezejkovac. Mrkni sem: http://www.chronoshop.cz/vystezejkovac/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se