Přejít na obsah

Které Seika?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po delší době ještě jeden dotaz:

Poradíte, kde koupit Seika SKZ325J1 v evropském e-shopu?

Našel jsem je nejlevněji na citywatches.co.uk, za 221 Liber, ale vypadá to, že jsou

po prázdninách zahlceni objednávkami. Znáte jinou alternativu?

Díky

Odesláno

Vím,že chceš Seika,ale třeba tyhle citizeny mi přijdou kapku něčím jiné,než běžné potápky a přitom velmi hezké,ale je to samozřejmě subjektivní,ale mně se líbí hodně.

http://www.ebay.co.u...#ht_1595wt_1270

Tie su naozaj zaujimave!

Apropo mrkni aj na Seiko monster.Tie su naozaj oblubene.

post-17828-039353600 1339499620.jpg

Odesláno

Se citywatches je občas komunikace trochu složitější, s tím musíš počítat. Řekl bych, že o moc levněji je v EU neseženeš. V Praze v Koscomu je mají za 9800,- a pokud dodrží slevu za platbu v hotovosti i u těchto hodinek, tak můžeš počítat s cca 9000 Kč.

Odesláno

Bull is Bull: díky moc, viděl jsem je jednou "live" na nějakém mládenci, těmi hodinkami se dá ubít jelen :) Mě se ale moc nelíbí.

Rozhodl jsem se právě pro Stargaty, ale jaká to škoda... budu muset vytrvat a čekat s citywatches :suicide_anim:

Vážně muka :)

Odesláno

Ještě dotaz: ohledně produkce Seika, J znamená vyrobeno v Japonsku, K alias Korea. Je to opravdu tak kvalitativní rozdíl, nebo nemá cenu o tom ani přemýšlet?

A zkušenosti se strojky Kinetic?

Ve vlákně jsem nikde nenašel odpověď, tak přispěju se svoji troškou do mlýna. Když jsem kupoval svoje Seika, taky jsem chtěl původně japan, nicméně po konzultací se strýčkem Googlem z něho vypadlo, že se všechny strojky dělají v Singapuru na stejných mašinách stejnými lidmi a označení J znamená "určeno pro japonský trh". Takže kvalita K i J naprosto stejná. Jediné strojky, co se prý dělají v Japan jsou ty určeny pro "high-end" modely...

...jinak já nakupoval v Creationwatches a naprostá spokojenost, cena+DPH stejná jako v Citywatches, navíc byly za pár dní doma FedExem.

Odesláno

Ve vlákně jsem nikde nenašel odpověď, tak přispěju se svoji troškou do mlýna. Když jsem kupoval svoje Seika, taky jsem chtěl původně japan, nicméně po konzultací se strýčkem Googlem z něho vypadlo, že se všechny strojky dělají v Singapuru na stejných mašinách stejnými lidmi a označení J znamená "určeno pro japonský trh". Takže kvalita K i J naprosto stejná. Jediné strojky, co se prý dělají v Japan jsou ty určeny pro "high-end" modely...

...jinak já nakupoval v Creationwatches a naprostá spokojenost, cena+DPH stejná jako v Citywatches, navíc byly za pár dní doma FedExem.

Vsechno se tu uz resilo, a nekolikrat - spatne hledas...

Odesláno

No, já jsem hledal na internetu Seiko SKZ325J1 na domácích stránkách různých zastoupení

a našel jsem je jenom v Koreji. Avšak pro ostatní státy Asie je určená verze s K na konci.

CO je důvod???

Odesláno

Důvod není žádný. Model s J seženeš bez problému třeba v Singapuru. Záleží na konkrétním obchodníkovi a jeho dodavateli.

Já to pro jistotu napíšu ještě jednou - jestli J nebo K, to je úplně jedno. Rozdíly v tom nejsou.

edit: půjčím si vysvětlení od Isthmuse, líp bych to nenapsal.

Watches of this type assembled in Japan command higher prices largely as a result of buyer ignorance or prejudice. Some people feel that if they are going to buy a watch from a japanese brand that it should be made in Japan. Others erroneously feel that because a product is made in japan it is automatically of better quality than one that isn't. Lastly some even go as far as to think that because a watch is not manufactured in japan that it is likely to be a fake.

Odesláno

Tiež som pred rokom vyberal divers od Seika a nakoniec som kúpil SKX007 dobre hodinky za rozumnú cenu. Už predtým som pokukoval po Sumách, ale cenovy limit a nedockavost boli silnejšie. Suma mi nedali spávať nadalej tak ani nie po pol roku som si ich kúpil. A už som spokojný.

Chcem povedať, že oplatí sa dosetrit peniažky a ísť do vyššieho modelu. Alebo počkal by som do jesene kedy by už mali byť dostupné nové Monstra.

Môj názor. Peace.

Odesláno

Jenže Suma se mi vzhledově tak nelíbí jako výše zmíněné Seiko Stargate. A monstra jsou taky mimo.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...