sashator Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Rozhodl jsem se založit toto téma ze 2 důvodů- za prvé si myslím, že tady ucelené info k servisu chybí, respektive je poházené po spousta dalších tématech. A tím druhým důvodem je nákup mých vysněných Seamasterů.Prosím tedy všechny majitele, kteří mají osobní zkušenosti se servisními místy v zahraničí (Dušák a Hanák mají prostor jinde), ať se klidně trochu rozepíší. Zkrátka jak dlouho servis trval, cena, jak byli spokojeni, velice mě zajímá např. ošetření pouzdra a tahu při kompletním servisu, vše na co si vzpomenete. A pokud byste přidali i fotky před a po (právě kvůli tomu ošetření pouzdra) bylo by to ideální. A ještě moje konkrétní dotazy- pokud si nechal někdo měnit lunetu, jaká byla ceno včetně práce? Zkoušel už někdo servis prímo u Omegy ve Švýcarsku? Jak je to tam s placením cla a DPH při poslání zpět do ČR?
Jay Doll Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 pokud si nechal někdo měnit lunetu, jaká byla ceno včetně práce? Nechal, ale vzhledem k tomu, že to bylo u Dušáka, tak to sem psát nebudu
Duko Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Ahoj, nakoľko máš v popise že bývaš momentálne v okolí Košíc, tak ja ti môžem odporúčať servis na SK a to konkrétne v Rimavskej Sobote hodinár Aleksander Nagy. Aj podľa stránky Omega je oficiálny a jediný opravár (Omega servis centrum). Pred dvoma rokmi mi vymieňal rozbité sklo na hodinkách a bol som veľmi spokojný, tak som mu dal do servisu aj teraz zopár hodín. Dal som mu Omegy DeVille, ktoré sa nechceli naťahovať v naťahovači + kompletný servis, Omegy Seamaster meškali asi 6s za deň + kompletný servis, jedny staršie Omegy, bol zle uchytený strojček a ciferník v púzdre a zle sa naťahovali manuálne a ešte vymeniť baterku v Tissot hodinkách. Hodiny dostal 7.4.2012 a hotové boli 5.5.2012. Cena bola telefonicky oznámená a súhlasil som. Hodiny mali len vlásočnicové škrabance a všetko je vyleštené a sú ako nové, navyše je na ne aj záruka 24 mesiacov. Poslané boli všetky testy vodotesnosť a aj presnosť. Spokojenosť maximálna, vrelo odporúčam. Foto je len mobilom tak sorry za kvalitu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
railmaster Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Pred cca rokom som u p. Nagya v R. Sobote menil lunetu (150 ?) a sklo (130 ?) na SMP Chrono. K cene ešte + DPH.
sashator Odesláno 11. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Tak to jsem rád, že jsou na servis v Rimavskej Sobote takové reference. Pokud dotáhnu rozjednaný nákup do zdárného konce, tak alespoň vím, kde bych mohl případně řešit servis či výměnu dílů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se