little_w Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Fakt se omlouvam a po vyreseni to tema necham smazat. Ale pripada mi, ze mi uz musi hrabat. Hledal jsem tema ke stolnimu kalendari 2012, ze si jako ty finalni fotky nahraju do mobilu, abych si mohl spravit naladu pres den, kdyz to obcas potrebuji. Ale proste to nemuzu najit! Jo, je tady pripichnute vlakno, kde jsou VSECHNY fotky, nominovane a poslane k uzsimu vyberu. Ale kde je tech 52 vybranejch? A taky tady bylo vlakno, kde Baker postnul nahledy uz udelanych stranek - proste nahled kalendare. Kamil mi odepsal, ze se nic nemazalo, tak si pripadam jako totalni trotl nebo panacek v matrixu nebo co. Poradite nekdo? Pripadne neni tady nejaky data-hrabos jako ja, ktery to ma treba pro potechu oka stazene? Chtel bych to nosit u sebe v mobilu, tot vse. Nikde to zverejnovat nehodlam, to je snad jasne. Dekuji za pomoc
little_w Odesláno 7. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Tak jsem asi prechvalil Board Expres pro WP7. Nejde mi otevrit odkaz Mrknu na to, az budu na pocitaci. At to je jak chce, diky za snahu Sent from my Lumia 800 using Board Express
little_w Odesláno 7. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Uz jsem to rozchodil. Diky moc, to je ono! Ja tam porad rval 2012 a nic to nenachazelo. Diky diky! Sent from my Lumia 800 using Board Express
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se