Lion Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Prvotní zamilování u Traser Supersport postupně po půl roce na ruce opadlo jak se dívám do prodejní sekce tak na Fortis B-42 Chronography finančně nedosáhnu, Apollon docela reálný je, ale zatím ho nechávám, snad časem jako druhé hodinky.... Poslední brouk v hlavě je Steinhart Triton zde v i inzerci. Trasery mám rád, tritium je skvělé, design taky, za ty peníze tyhle parametry (safír, tritium, wr 200m, chrona) snad ani jinde nejsou, ale pořád dumám... Kdybych je prodal, jsou ve stavu perfektním, od pátku nový koženy rally.... na dýnku vlasové škrábance (nejsou hluboké, asi běžné nošení, odkládání)... tak bych s malým doplatkem na tritony dosáhnul.... nicméně mě mrzí tritium i chrono ale zas bych měl jednoduchou výmenu stěžejek, stejné parametry, pro mě jako bonus automaty.... do prodeje mě brzdí snad jen nostalgie... půl roku jsem se na ně díval, četl o nich, přesně to co jsem hledal na první pohled... a těd po půl roce mě tak nějak omrzely a nahlížení do sekce prodeje je deprimující ale abych jednou nelitoval.... Tak poraďte cena tedy 5-7 tisíc (můžou být z inzerce), vodotěsnost aspon těch 200 m, automaty, tritium a chrono velkou výhodou... rozměry do těch 45 mm co mají Trasery Fotka je z sekce Prodej, tyhle mi leží v hlavě... pokud by to četl km.kmk tak bych se snad nechal ukecat....
zibarek Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) Ahoj, ty Tritony jsou moc pěkné a jestli chceš automat, jdi do nich. Myslím, že tu někdo psal i fotil, že lumi mají výbornou. Jinak jsou v prodejní sekci za dobrý peníz i nějaká Seika divers,Steinhart, nebo Precisty, ale vše bez tritia a chrona. S tritiem a v automatu nedávno někdo nabízel Tawatec. Jinak tritium, chrono, WR 200+ a automat v této cenové relaci asi budeš schánět těžko. Upraveno 9. května 2012 uživatelem zibarek
Lion Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) Seika mám prohlídlé, Monstry mají svá pozitiva ale nerad bych šel "zpět"... rád bych zachoval safír a wr, tohle jsou minimální požadavky.... wr je diskutabilní, hodinky by měly zvládnout v pohodě plavání, možná je 200 metrů až dost ale se šroubovací korunkou je víceméně jistota chrono... občas dětem měřím čas na závodech, v záloze je i mobil, ale na hodinkách je to praktičtější.... tedy chronograf výhodou tritium, co říct skvěle se na to v noci dívá vzhled spíše sportovního charakteru tedy traser, tritony, monstra něco takového, ty precisty jsou už moc "usedlé" hodinky by měly být na řemenu cena je cca nástřel, je brána u použitých hodinek ještě budu dál zkoumat ty tritony Upraveno 9. května 2012 uživatelem Lion
kdojinej Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 ... Monstry mají svá pozitiva ale nerad bych šel "zpět"... rád bych zachoval safír a wr.. Taky jsem si myslel co není safír není ok. Na vlastní kůži jsem se přesvědčil o tom, že hardlex má lepší světelnou propustnost.
tmoris Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 po SS jsem sel do SMP, tak to same radim i tobe
Lion Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) po SS jsem sel do SMP, tak to same radim i tobe trochu jina cenová relace to bych bral rovnou Fortis B42 nebo nějaké chrono Breitlingy zkusil sem SZ km.kmk, ale jen prodej... Upraveno 9. května 2012 uživatelem Lion
little_w Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 ja mam Traser a i kdyz se ho nezbavil, dokoupil jsem jako dalsi krok Sumo. beru to jako upgrade. strojovnou i pocitove... i cenove, vlastne
Lion Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2012 to já bych nemohl sem chopnej nosit na každé ruce jedny aby mi něco z těch druhých nechybělo... už tak tahám v kapse Foxe 447 a v batohu victorinoxe outridera, když je nutnost tak mám po kapsách oboje... Fox je účelovka pro strýčka příhodu a victorinoxem si otevřu pivo, víno, něco nastříhám, nařežu pilkou, šroubováky... však to znáte... nechápu jak to dělají ti borci z desítkama zavíráků jejichž jediná funkce je jedna hlavní čepel tak to já bych se z toho zvencnul
little_w Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 tak to ses ztracenej a radu pro tebe v tom pripade zadnou nemam :D
Slim_brno Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Jojo. Na ruku SMP a do kapsy Sebenzu. Pak se po světě chodí líp
Lion Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2012 little_w : bohužel je to tak!! a na svinu je nosíš třeba 3 měsíce v kuse a jeden den zapomeneš a zrovna je potřeba posledně mě požádala slečna, která neměla otvírák o otevření piva, já šmátnu do kapsy a uhodilo ve mně protože jsem měl kratase a tam toho nosím co nejmín, kvůli málo uzavřeným kapsám.... ještě že mám reklamní na klíčích, jinak by mi utekla Slim_brno: large nebo small?
Slim_brno Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Samozřejmě large, small je pro holky Jinak ty Tritony jsou supr, nemít na ruce SMP, taky bych o nich za tu cenu uvažoval. A Apollony jakbysmet, ty jsou tak geniálně ujetý, že si snad časem od kubsona pořídím i nový... Já radím do těch tritonů vletět po hlavě.
Lion Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2012 jj, nechám to ještě uzrát a pak do nich asi fakt půjdu. párkrát už tu v inzerci byly tak nedostatkový zboží snad nebudou Apollony přesně, jedním slovem geniální.... mají svůj šmrnc, outdoorové vlastnosti a přeci jen by se hodily na řemenu do kanclu s bronzem small je docela prtavá ale zas o ní v kapse nevíš... něco jako Sog Seal a Pup Elite, malý a velký brácha http://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2012/09/67030_DSC02500U.jpg
Slim_brno Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Se sébií jsme ot, to doproberem na knifu třeba A s těma Steinhartama máš recht, i ty Apollony tady myslím necelej měsíc zpátky proletěly. Jen to chce zvážit tu výšku, pod sako asi úplně nebudou...
Lion Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2012 (upraveno) Dám to i sem, kdyby někdo věděl o členovi z lokality Přerov, Hranice, Bystřice se Steinhart Triton (30 ATM) nebo Ocean Two, který by byl ochotný mi hodinky ukázat poreferovat, budu rád. Případně může být i prodejce ale o žádném z okolí nevím (chronoshop je pasé v lízké době cestu do prahy neplánuju) Sám můžu disponovat s Traserama Mě ty tritony připadají strašně obrovský... Kafe, zmrzku, pivo platím edit. jo a může se přidat i někdo s Apollonama Upraveno 10. května 2012 uživatelem Lion
Lion Odesláno 11. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2012 trochu oživím... a abych zbůhdarma nekecal, tak něco nového pro ty co maj třeba strejdu na druhý straně zeměkoule Triton 30ATM Dual Time
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se