Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prvotní zamilování u Traser Supersport postupně po půl roce na ruce opadlo :( jak se dívám do prodejní sekce tak na Fortis B-42 Chronography finančně nedosáhnu, Apollon docela reálný je, ale zatím ho nechávám, snad časem jako druhé hodinky.... Poslední brouk v hlavě je Steinhart Triton zde v i inzerci.

Trasery mám rád, tritium je skvělé, design taky, za ty peníze tyhle parametry (safír, tritium, wr 200m, chrona) snad ani jinde nejsou, ale pořád dumám...

Kdybych je prodal, jsou ve stavu perfektním, od pátku nový koženy rally.... na dýnku vlasové škrábance (nejsou hluboké, asi běžné nošení, odkládání)... tak bych s malým doplatkem na tritony dosáhnul.... nicméně mě mrzí tritium i chrono ale zas bych měl jednoduchou výmenu stěžejek, stejné parametry, pro mě jako bonus automaty.... do prodeje mě brzdí snad jen nostalgie... půl roku jsem se na ně díval, četl o nich, přesně to co jsem hledal na první pohled... a těd po půl roce mě tak nějak omrzely a nahlížení do sekce prodeje je deprimující :D ale abych jednou nelitoval....

Tak poraďte :) cena tedy 5-7 tisíc (můžou být z inzerce), vodotěsnost aspon těch 200 m, automaty, tritium a chrono velkou výhodou... rozměry do těch 45 mm co mají Trasery ;)

Fotka je z sekce Prodej, tyhle mi leží v hlavě... pokud by to četl km.kmk tak bych se snad nechal ukecat....

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Ahoj, ty Tritony jsou moc pěkné a jestli chceš automat, jdi do nich.:smile_anim: Myslím, že tu někdo psal i fotil, že lumi mají výbornou. Jinak jsou v prodejní sekci za dobrý peníz i nějaká Seika divers,Steinhart, nebo Precisty, ale vše bez tritia a chrona. S tritiem a v automatu nedávno někdo nabízel Tawatec. Jinak tritium, chrono, WR 200+ a automat v této cenové relaci asi budeš schánět těžko.

Upraveno uživatelem zibarek
Odesláno (upraveno)

Seika mám prohlídlé, Monstry mají svá pozitiva ale nerad bych šel "zpět"... rád bych zachoval safír a wr, tohle jsou minimální požadavky.... wr je diskutabilní, hodinky by měly zvládnout v pohodě plavání, možná je 200 metrů až dost ale se šroubovací korunkou je víceméně jistota :)

chrono... občas dětem měřím čas na závodech, v záloze je i mobil, ale na hodinkách je to praktičtější.... tedy chronograf výhodou

tritium, co říct skvěle se na to v noci dívá :D

vzhled spíše sportovního charakteru tedy traser, tritony, monstra něco takového, ty precisty jsou už moc "usedlé"

hodinky by měly být na řemenu

cena je cca nástřel, je brána u použitých hodinek

ještě budu dál zkoumat ty tritony :)

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

... Monstry mají svá pozitiva ale nerad bych šel "zpět"... rád bych zachoval safír a wr..

Taky jsem si myslel co není safír není ok. Na vlastní kůži jsem se přesvědčil o tom, že hardlex má lepší světelnou propustnost.

Odesláno (upraveno)

po SS jsem sel do SMP, tak to same radim i tobe :)

trochu jina cenová relace :D to bych bral rovnou Fortis B42 nebo nějaké chrono Breitlingy :)

zkusil sem SZ km.kmk, ale jen prodej...

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

to já bych nemohl :D sem chopnej nosit na každé ruce jedny aby mi něco z těch druhých nechybělo...

už tak tahám v kapse Foxe 447 a v batohu victorinoxe outridera, když je nutnost tak mám po kapsách oboje... Fox je účelovka pro strýčka příhodu a victorinoxem si otevřu pivo, víno, něco nastříhám, nařežu pilkou, šroubováky... však to znáte... nechápu jak to dělají ti borci z desítkama zavíráků jejichž jediná funkce je jedna hlavní čepel tak to já bych se z toho zvencnul :D :suicide_anim:

Odesláno

little_w : :D bohužel je to tak!! a na svinu je nosíš třeba 3 měsíce v kuse a jeden den zapomeneš a zrovna je potřeba :D posledně mě požádala slečna, která neměla otvírák o otevření piva, já šmátnu do kapsy a uhodilo ve mně protože jsem měl kratase a tam toho nosím co nejmín, kvůli málo uzavřeným kapsám.... ještě že mám reklamní na klíčích, jinak by mi utekla :D :wallbash:

Slim_brno: large nebo small? :evil:

Odesláno

Samozřejmě large, small je pro holky Posted Image

Jinak ty Tritony jsou supr, nemít na ruce SMP, taky bych o nich za tu cenu uvažoval. A Apollony jakbysmet, ty jsou tak geniálně ujetý, že si snad časem od kubsona pořídím i nový... Já radím do těch tritonů vletět po hlavě.

Odesláno

jj, nechám to ještě uzrát a pak do nich asi fakt půjdu. párkrát už tu v inzerci byly tak nedostatkový zboží snad nebudou :) Apollony přesně, jedním slovem geniální.... mají svůj šmrnc, outdoorové vlastnosti a přeci jen by se hodily na řemenu do kanclu s bronzem :D

small je docela prtavá ale zas o ní v kapse nevíš... něco jako Sog Seal a Pup Elite, malý a velký brácha ;)

http://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2012/09/67030_DSC02500U.jpg

Odesláno

Se sébií jsme ot, to doproberem na knifu třeba Posted Image

A s těma Steinhartama máš recht, i ty Apollony tady myslím necelej měsíc zpátky proletěly. Jen to chce zvážit tu výšku, pod sako asi úplně nebudou...

Odesláno (upraveno)

Dám to i sem, kdyby někdo věděl o členovi z lokality Přerov, Hranice, Bystřice se Steinhart Triton (30 ATM) nebo Ocean Two, který by byl ochotný mi hodinky ukázat poreferovat, budu rád. Případně může být i prodejce ale o žádném z okolí nevím (chronoshop je pasé v lízké době cestu do prahy neplánuju) Sám můžu disponovat s Traserama :D

Mě ty tritony připadají strašně obrovský... Kafe, zmrzku, pivo platím :)

edit. jo a může se přidat i někdo s Apollonama :)

Upraveno uživatelem Lion

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...