pionyr Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 kámoš objevil v prodejně Tchibo náramkové hodinky, které se mu zalíbily. Jsou to automaty, Vzhledem k ceně mně dost sm.děj čínou. Znáte je někdo_? http://www.tchibo.cz/Automaticke-naramkove-hodinky-p400010270.html
Horhe Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 No čína to bude nejhrubšího zrna. Ale zas na druhou stranu na to máš aspoň záruku. Tyhle se fakt nepovedly. Produktové foto je snad ještě horší než produkt sám.
Horhe Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Tyhle ale nevypadaj úplně zle. Když teda pominu tu finalizaci pilníkem.
Kazaam Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 17:40, 'Horhe' napsal: Tyhle ale nevypadaj úplně zle. Když teda pominu tu finalizaci pilníkem. to jo, ty nevypadaj za 12 stovek nejhůř, rozhodně elegantnější řešení, než nějaký hnusný fíky brajtlí, kde se tváří setrvačka jakou turbo
JHonza Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 17:40, 'Horhe' napsal: Tyhle ale nevypadaj úplně zle. Když teda pominu tu finalizaci pilníkem. Jo, jedny takový mají v outletu ve Štěrboholech už dost dlouho - od změny času jim ve vitríně jdou přesně o 2 hodiny pozdě. Svého času jsem tam klukovi koupil tyhle. Chodí docela slušně, mají WR 100 opravdu do nich neteče, na subdialech je kupodivu chronovteřinovka, dále sčítač minut a 24h stupnice, běžící vteřinovka je centrální. Samozřejmě je to kvarc. To, co se dá říci dobrého o hodinkách, neplatí o tahu - plecháč, rozpadl se velice rychle, ani o dodaném koženém řemenu - tak strašná fošna se hned tak nevidí.
little_w Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 za ty prachy se da koupit asi aspon nejaky Zodiac, rekl bych
pionyr Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Horhe...myslim, že to podělali s těma bílejma kolama. Mohli je nechat černý (v barvě cifru). To by asi tak hrozně nevypadalo. Ty další jsou docela pěkný, ale na baterky, to mně děsí.
Trojan Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 (upraveno) Mě osobně by spíše po zkušenosti se "značkovou" čínou skoro za 4k děsily jejich automaty. Neřikám, strojky od Seagull atd, to bych v hodinkách přežil...ále tohle jsou "dizajnérské hodinky"... Upraveno 14. května 2012 uživatelem Trojan
FantasticFabio Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Odesláno 12. října 2024 Od těch dob ( posledních příspěvků) se asi něco změnilo…. Teď se jejich hodinky jmenujou Tempo d´ Oro …. I na lítání kolem baráku stačí. Vodotěsnost dobrá, byl sem snima až dole u špuntu , jako ve vaně myslím , a nic , jakože žádná vlchkost na sklíčkuasiproto že maj šroubovací korunku! Přesnost těchto mechanico automatic jest + 17 s/d , co je ale uvnitř nevím. Hacking to nemá a tiká to pomalu asi tak 21600 /h . Lumi uvadá ca po 3-4 hodinách.Luneta cvaká pěkně, indexy sedí s cifrem taky ok.Luneta hliník,povrch asi lakovanej. Nosim je sporadicky. Koupil sem je na Sbazaru ze zvědavosti. Kdybych měl jen tyhle a neznal jiný, asi bych byl spokojenej. Jen ta přesnost mi trochu drtí. Možná kdyby se poslali někam na servis…. Snad by mě s nimi nevyhodili. Uvidím časem, čas je totiž relativní….
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se