Jiribartl Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Chodit tam už nemá cenu, je tam jen přebraný zbytek. Některé bateriovky už nefachčí,neb jsou bez šťávy (Certiny)
Sirden Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Odesláno 20. května 2012 Potěšen dnešním vítězstvím hokejistů jsem sednul do auta a zajel do toho Outletu ve Vodičkové... Neodešel jsem samozřejmě s prázdnou, hranaté Hamiltony Jazzmaster, musely být mé....Mají tam asi 3 malé výlohy, zmiňované Kaskadéry tam mají v černé verzi, měl jsem je na ruce a vypadají v pořádku.. Jinak mě ještě zaujaly Tissotky v automatu a dost velký výběr hodinek na gumě-Nautica, Tissot za nízké ceny + celkem dost Certin za "lidové ceny".Pokud byste chtěli potěšit svou drahou polovičku, tak nechrono Mida za 6500 Kč tam mají 2x - vypadají naprosto famozně...
Martin UL Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Tak jsem se šel podívat co tom ještě zůstalo a docela se mě zamlouvají tyto Certiny : Certina Chrono DS 1 Automatik C006.414.16.031.00Mají je za cca 15 tisíc což je super,ale zarazila mě jedna věc, jejich ručičky jsou černé... nikde na netu jsem nenašel verzi DS 1 Automatik s černýma ručičkama, tak mám obavu jestli to není nějaký fake..... :-( Co vy na to? je možné že prodávají repliky? (doufám že ne)
Micey Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Martin: Měl jsi je v ruce, jsi si stopro jistej, že to není jenom špatnym nasvícenim? Stříbrný ručky se pod některejma úhlama uměj tvářit černě.. Jinak fejku bych se asi nebál, jestli se nepletu, maj průhled na ETU 7750 - tam bys fejk poznal.
kalbien Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Hodne pekna cena a koukam ze se asi budu muset zacit zajimat o hranaty hodinky a kde je ten Outlet jsem pro jistotu zapomnel, to zni jako vylet, ktery sice bude za hodne muziky, ale taky hodne penez
Martin UL Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 jo jo měl jsem je v ruce, ale jsem začátečník amatér tak se trochu bojím ať nekoupím to co nechci:-) půjdu se tam ještě podívat jestli jsem neměl vlčí mlhu:-)
spartakcz Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Teda tam se budu muset vypravit...:-) Nějaký web nemají...?
Martin UL Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 WWW stránky bohužel nemají, nicméně než jsem se znovu do toho obchodu dostal abych si hodinky ještě jednou prohlédl, tak už tam nejsou... Nevadí:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se