R4B4 Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 (upraveno) Mně to docela zajímá. Líbí se mi potom porovnávat strojky mezi sebou. Je fajn se něco více dozvědět i pro případ koupě nových hodinek. Teď je založeno vlákno na přesnost chodu Steihartů. Až mi dorazí Steiny, určitě se podělím s ostatními členy fóra. Zatím Upraveno 19. ledna 2013 uživatelem R4B4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Tak jsem to pro vas zmeril podle casu PC, doufam, ze jde o vhodny referencni nastroj a za 26 hodin ( z toho 17 na ruce) mam odchylku 3 sek..dy. Podle me slusnej vykon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Máš pravdu, slušný výkon, je zajímavé, jak se časy různě liší, kařdopádně díky za změření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Objevil jsem příběh obyčejného chlápka, který se setkal se zakladatelem Steinhart s p. Günter Steinhart, už jsem se o tom trochu zmínil ve vláknu Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm hand driven" , ale spíše se to hodí sem http://www.replica-watch.info/vb/showthread.php/gug-review-2-31023.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 hmmm zaujimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Skvělé hodinky, mám je cca 3 roky a jsem z nich stále nadšen. Bohužel jsem už musel 2x nechat opravit korunku, která zůstala v ruce. Nicméně vždy kvalitní a velice rychlá oprava v Chronoshopu, takže no problem. Jinak šlapou skvěle a téměř vždy zaujmou.Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se