kdojinej Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Protože dnes očekávám každou chvíli Géčka, které budu používat jako hodinky pro sportování, rozhodl jsem se trochu potrápit své staré hodinky. Jsou to reklamní hodinky od Fortuny, kdo sázíte, možná je máte taky. Nosil jsem je před chronobundusem drahnou dobu, cca 10 let, přesně si to nepamatuju. Za tu dobu jsem v nich zhruba 5x měnil baterku. Původně byly celolesklé, zub času je ošoupal místy až na kost. Podle mě jsou mosazné, původně asi pochromované, to nevím jistě. Indexy jsou na černém číselníku nalepené, minimálně plastické, ale přece. Jsou lesklé a tak je někdy nutné hodinky naklánět aby šel odečíst čas. Na ručkách je jakási lumi, která nevydrží dlouho, ale třeba při přechodu zvenku dovnitř svítí jasně. Korunka je pěkně chráněná výstupky pouzdra. Dýnko je naklapávací, těsnění je miniaturní proužek gumy. WR není nikde uvedena. Luneta otočná není. Strojek je kvarc, myslel jsem si, že je to myiota. Kalibr je bez kamenů a podle označení PC21A jsem dohledal na webu že jde o "Hattori", v ceně přibližně dvou kopečků zmrzliny. Inspirován pokusy s G-shocky jsem je přes noc zmrazil v mrazáku. K tomu jsem se odhodlal i poté, co jsem s nima včera poprvé v životě plaval. Řekl jsem si, když odolaly vodě, jak asi odolají zmrzlé vodě? I zamrazil jsem. Dnes jsem je vytáhl na denní světlo a k mému překvapení stále šly. Led jsem rozsekal a jal se přistoupit k dalšímu mučení. Poli jsem je samohonkou a zapálil Na fotkách to není vůbec vidět, špatně se to za denního světla fotilo, tak jsem přiložil pár sirek, aby bylo aspoň vidět, že to opravdu hoří. Hořely asi 3 minuty. A nic. Furt jdou. Malinko se orosily, minimálně. Sklíčko už je hodně zašlé, tak to vypadá, že jsou orošené hodně ale není to tak. Jsem překvapený, že to přežily, možná časem zkusím něco dalšího. Někdo tu nechával géčka půl roku za oknem, tož je to výzva.Omluvte kvalitu fotek, dělal jsem co jsem mohl.Po teďku krásně voní meruňkama... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 to s tou marhulovicou je fajn napad ako prebit zatuchly kozeny remen
organic Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Hmm tak Fortuny zažily středověk! Ale drží, bestie
kdojinej Odesláno 26. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Testovací pilot: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Testovací procedura: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
onney Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 (upraveno) I ta velikost mu sedí. Jen ti radím, neuč ho na hodinky. Za chvíli ho quartz omrzí a bude chtít mechaniku. edit: na druhou stranu, pes může být docela dobrý winder :-) Upraveno 13. června 2012 uživatelem onney
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se