Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Trochu se to zvrhlo:) Přidáš se? :-D

....jako zvrhle se to tady zvrhlo,.....ale já jsem nějak ty JLC přeskočil až na Vacheron Constantin,.....ale kdybych si teď měl nějaké JLC koupit,tak to budou jedině GMT DIVER na tom prošitém hadru( viz foto strana 1),to má podle mne kouzlo a kule,.........dají se koupi do 5t. EUR,což považuji ještě za slušnou úletovou hranici :-)))

Odesláno

....jako zvrhle se to tady zvrhlo,.....ale já jsem nějak ty JLC přeskočil až na Vacheron Constantin,.....ale kdybych si teď měl nějaké JLC koupit,tak to budou jedině GMT DIVER na tom prošitém hadru( viz foto strana 1),to má podle mne kouzlo a kule,.........dají se koupi do 5t. EUR,což považuji ještě za slušnou úletovou hranici :-)))

Ja povazuji za neslusnou uletovou hranici vstavani pred sestou:-D myslis asi ty NEdiverky. Prej hadr...:)

Odesláno

....to se ještě dá,jestli jsi za to dobře zaplacený :-)).....ne ty jsem nemyslel,myslel jsem tyto,ale splynula mi 2 vlákna v jedno a dával jsem je do toho "cikinkova" vlákna Hodinky 80-100k,....:-)))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsících...
Odesláno

Sorry, ze obnovuju....Behem doby bez chronomagu se mi to trochu rozlezelo v hlave:) JLC pockaji, jsou moc "dospelacky". Nahodne setkani s drive odmitanyma Breitlema (Chronomat Blackbird) zpusobilo, ze jsem vzal tyto:)

Odesláno (upraveno)

- pohodlné hodinky na každý den - k šortkám, džínám, košili a občas i k obleku

- musí být jednoduché, elegantní, praktické (pokud půjde snadno změnit tah za gumu, tak to uvítám), žádné extra barevné variace, ale ne nudný hodinky!

- odolné! - musí vydržet dlouhý roky a ne, že je budu nechávat každý rok leštit

- můžou to být i chrona, ale zachovat střídmost

- žádný baculky, spíš plošší a ne titan

- nevadí mi, že nebudou nový; cena okolo 100k (pořád zvedám limit, ale pokud to budou nějaký pecky, tak dám ještě víc)

- měli by mít charakter, svoje kouzlo, měli by zaujmout, ale neměli by být pěst na oko a řvát, že jsou 2x dražší, než skutečně stojí

- prosím ne Breitlingy a Omegy

- jako ideál si představuju Nautilusy

- tak jsem vyhodnotil tvůj požadavek a výsledek : holá ruka a ušetříš všechny prachy :D

... mel jsem cist do konce, vidim ze jsi porusil pozadavek cislo 8

Upraveno uživatelem lastam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...