vojtech vavra Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Zdravím všechny Po několika měsících jsem se konečně odhodlal zakoupit moje "vysněnné" hodinky. Jsem jimi naprosto nadšený, snad krom luminiscence bych jim nemohl nic vytkout. (berte to prosím jako nazor clověka ,který má prvni "pořádné" hodinky ) Dodávam pár vysoce amaterských fotografií.
kdojinej Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Jsou parádní, udělej prosím víc fotek.
vojtech vavra Odesláno 19. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Diky panove. Pokusim se jeste udelat par fotografii. Koupil jsem je pres ebay od jednoho spanelskeho prodejce. Prisly v originalni krabicce vcetne mezinarodni zaruky a navodu (dokonce je i v cestine)
gougy Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Bezva volba, spolehlivé a velmi dobře zpracované hodinky, gratuluji!
robo Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Aj ja sa pripájam ku gratuláciám. Dobre si vybral. Tiež som mal Hamilton a spokojnosť. S luminiscencie si nič nerob. To je achilova päta Hamiltonu. P.S. Pridaj foto na ruke. To musí byť
vojtech vavra Odesláno 19. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Nejsem sice zadny "rucni model" jako David Duchovny v Zoolandrovi ,ale na prani jsem par fotek nafotil
vojtech vavra Odesláno 25. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Tak jsem si myslel,ze koupi mych vysnenych hodinek konecne moje duse dosahne klidu a opousti tento svet (chrono forum). A ono je to jeste horsi
misoo Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 to si snad cakal ze kupou hodiniek budes spokojny a koniec?? tymto to prave len zacalo! vitaj v ustave! inac hodinky su paradne, tiez sa mi paci takyto styl hodiniek. jedine co by mne trooosku vadilo su spicky na rucickach, mam rad ked su rucicky po celej dlzke "rovnake". ale je to len detail, fakt su super! a skus cierny remen so sedym presivanim, sekne im viac ako hnedy
vojtech vavra Odesláno 25. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2012 to mas asi pravdu. Pravda ,ze o cernem remeni premyslim a zni to dobre s tim sedym prosivanim. Neco si vygooglim, kdyby jsi mel link na urcity remen neboj se ho postnout. Diky
Chorche Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Měl jsem na nich z chronoshopu Di-Modell Siena, je černý, matný s šedým prošitím a vypadlo to dobře. A taky pilotní černý Di-Modell Ikarus se dvěma nýty a taky super.A samozřejmě gratulace k mým oblíbeným hodinkám, které jsem neměl nikdy prodávat
carpaccio Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Tohle jsou pro mě toolwatche. Parádní volba.Osobně bych je viděl na tmavě hnědém leteckém řemenu se dvěma nýty, ale sluší jim to na všem. Tak ať dobře slouží.
Goran02 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Moc hezke, navic protoze dnes jsem videl uplne posledni dil cele serie, jako pripominka budou mit vzdy i tu pridanou hodnotu a spojeni s charizmatickou postavou i jejim predstavitelem.
peter.tesar Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Tie hodinky takmer nemaju chybu. V mojich ociach im do dokonalosti prekaza len ten den v tyzdni, to by tam nemuselo byt.
misoo Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 to mas asi pravdu. Pravda ,ze o cernem remeni premyslim a zni to dobre s tim sedym prosivanim. Neco si vygooglim, kdyby jsi mel link na urcity remen neboj se ho postnout. Diky nejaky konkretny "nepoznam", skus oslovit tunajsich majstov na remene (ja mam od clena "Zrno") a daj si spravit na mieru presne podla vlastnych poziadaviek, verim ze budes urcite spokojny
vojtech vavra Odesláno 27. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2012 No to je pravda. O tom jsem vlastne premyslel. Bych na to zapomnel. S tim me napada otazka. Jak moc by skodilo hodinkam si menit remen podle "nalady" ci potreby. Napriklad dvakrat za tyden ?
Chorche Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 (upraveno) S tim me napada otazka. Jak moc by skodilo hodinkam si menit remen podle "nalady" ci potreby. Napriklad dvakrat za tyden ? Nijak (proč by mělo?), pokud nejseš dřevo jako já a nepoškrábeš vždycky nožky ze spodní strany. Ale trocha cviku to vyřeší. Upraveno 27. května 2012 uživatelem Chorche
vojtech vavra Odesláno 27. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Tak nejak jsem to prave myslel Dik za info Nu nic, je cas hledat inspiraci pro novy strap. Byl by fajn nejaky sportovni,ale ne moc ,aby elegance hodinek neutrpela.
TomCZ Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Zelený Zulu nebo NATO by vůbec nebyl špatný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se