Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny

Po několika měsících jsem se konečně odhodlal zakoupit moje "vysněnné" hodinky.

Jsem jimi naprosto nadšený, snad krom luminiscence bych jim nemohl nic vytkout. (berte to prosím jako nazor clověka ,který má prvni "pořádné" hodinky :notworthy: )

Dodávam pár vysoce amaterských fotografií.

post-18252-017340600 1337423071.jpg

post-18252-080245700 1337423118.jpg

post-18252-047165700 1337423172.jpg

Odesláno

Aj ja sa pripájam ku gratuláciám. Dobre si vybral. Tiež som mal Hamilton a spokojnosť. S luminiscencie si nič nerob. To je achilova päta Hamiltonu. :smile_anim:

P.S. Pridaj foto na ruke. To musí byť :)

Odesláno

to si snad cakal ze kupou hodiniek budes spokojny a koniec?? tymto to prave len zacalo! vitaj v ustave! :D

inac hodinky su paradne, tiez sa mi paci takyto styl hodiniek. jedine co by mne trooosku vadilo su spicky na rucickach, mam rad ked su rucicky po celej dlzke "rovnake". ale je to len detail, fakt su super! :)

a skus cierny remen so sedym presivanim, sekne im viac ako hnedy ;)

Odesláno

Měl jsem na nich z chronoshopu Di-Modell Siena, je černý, matný s šedým prošitím a vypadlo to dobře. A taky pilotní černý Di-Modell Ikarus se dvěma nýty a taky super.

A samozřejmě gratulace k mým oblíbeným hodinkám, které jsem neměl nikdy prodávat :)

Odesláno

Moc hezke, navic protoze dnes jsem videl uplne posledni dil cele serie, jako pripominka budou mit vzdy i tu pridanou hodnotu a spojeni s charizmatickou postavou i jejim predstavitelem.

Odesláno

:) to mas asi pravdu.

Pravda ,ze o cernem remeni premyslim a zni to dobre s tim sedym prosivanim. Neco si vygooglim, kdyby jsi mel link na urcity remen neboj se ho postnout.

Diky :)

nejaky konkretny "nepoznam", skus oslovit tunajsich majstov na remene (ja mam od clena "Zrno") a daj si spravit na mieru presne podla vlastnych poziadaviek, verim ze budes urcite spokojny Posted Image
Odesláno (upraveno)

S tim me napada otazka. Jak moc by skodilo hodinkam si menit remen podle "nalady" ci potreby. Napriklad dvakrat za tyden ?

Nijak (proč by mělo?), pokud nejseš dřevo jako já a nepoškrábeš vždycky nožky ze spodní strany. Ale trocha cviku to vyřeší. Upraveno uživatelem Chorche

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...