Chosef76 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 RLX jsou pro moji tlapičku jediné nositelné. Hubloty se mi nikdy nelíbily, AP jsou dokonalé ve všech směrech, ale ne na moji ruku. Nicméně tohle porovnání rozšiřuje rozhled za hranice všedních možností...což potěší a nase.e současně Díky.
Street Glide Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Velmi zajímavé srovnání. Vždycky jsem si říkal, v čem se ty dvě značky hlavně odlišují a díky tobě to už vím. Vsadím se, že většina populace by ty hodinky od sebe stěží odlišila - oboje jsou ve tvaru matice na náklaďák. Jen škoda těch fotek, daly by se udělat mnohem líp. Kdyžtak se příště ozvi v SZ, nafotíme to pořádně Bral jsem to z mého pohledu a u mne má vždy praktičnost,legenda a elegantní jednoduchost přednost před designem,.....ale jako milovník hodinek si také uvědomuji,že něco jako je Hublot se nedá zcela ignorovat a tak studuji,srovnávám,hledám,......vím,že v mém srovnání ty Hublot nevyzněly nejlépe,protože ta absence "inhouse" je nahrazena laboracemi s různými exkluzívními průmyslovými hi-tech materiály v sendvičovém pouzdru,jenž má stejně povrchy a ostré hrany,které mi na běžné nošení vůbec nevyhovují,protože se s nimi opravdu nesmí nikde zavadit (okamžitě je tam vidět v té ostré hraně kilner keramika nekaramika :-)),....takže hodinky to pro mne moc nejsou a ta ETA v tom maxidrahém pouzdru mou duši docela ruší a nemám z nich na ruce takový pocit jako z AP. Na druhou stranu,měl jsem teď v ruce model s vlastním kalibrem UNICO a karbonovým pouzdrem a musím říct,že jsem byl již trochu klidnější,ale budu si k těm hodinkám ještě muset najít cestu a zdůvodnit si,proč si je koupit,když za tu cenu můžu mít bomba AP,.....navíc jsou jen v průměru 48mm,....ne že bych na to neměl ruku,ale nezastávám názor "čím větší pouzdro,tím větší hodinařina" :-))) ....za fotky sorry,ale jsem magor do hodinek a ne fotograf a navíc jsem to srovnávání bral globálně od pohledu a od srdce,ta fota tam měla úlohu jakési kulisy pro představu :-) P.S. .....jasně nadsázka,ale luneta Hublot je symbolem pro lodní okénko( jak i vyplývá z překladu názvu z Franštiny) a u AP by měla oktagonální luneta symbolizovat tvar hlavně děl na bitevní lodi Royal Oak ( někdo tvrdí že okének z té lodi,ale mě se to moc nezdá a nedává mi to smysl) D.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se