lukis Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Nahoďte prosím inspiraci na základě následujících parametrů 1. dámské2. běžné nošení3. antialergická úprava (nutnost)4. automaty5. průhled na strojek zespodu6. cena do 10k7. nové moc děkuji
gcom Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Člověče, tady jsem sám zvědavej, s čím ostatní přijdou. Napadá mě mnoho hezkých Orientů, Seik, ale žádné s průhledem... Má to být swiss made?
Návštěvník Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 pokud by to mohly být unisex, tak alba riki watanabe. Domluvil bych se s Ondrou Šímou na nějakém vymazleném řemenu v barvě, kterou má maminka ráda nebo jakou nejčastěji nosí a bylo by. Ještě se dělaj v bílé barvě nebo takové béžovce fotky jsem ukrad Kubsonoj, díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukis Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2012 přátelé, rodáci....nakonec jsme vybrali a šťastná majitelka už se pyšní výběrovými kritérii nakonec i na základě osobního shlédnutí a vyzkoušení prošly tyhle krasavicehttp://www.certina.com/Collection/Lady-Automatic-Collection/DS-Podium-Lady.aspx?m=2 díky za zájem a rady
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se