Lacis Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Děkuji všem za hlasování i názory. Zatím to vypadá, že cca 1/4 si myslí, že rozdílná kvalita existuje, což je více než jsem čekal ...Hlavně se kvůli tomu "nehádejme", každý má právo na svůj názor a "pravdu na 100%" asi nikdo z nás nezná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Ja jo. Double standard v ramci jedne fabriky s vysokym podilem automaticke vyroby produkujici vyrobek, ktery v dnessnim svete za par let vystrida nekdy I nekolik majitelu, je proste blbost a v konecnem dusledku by se nevyplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacis Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Ten test automaticky neznamena, ze pokazde natankujes v risi lepsi naftu, nez v cesku. Znamena to ale, ze je u nas bordel a sidi se lidi. To neni nic novyho. Dokud to bude Shellu prochazet, tak bude sidit. Cili ve tvem pripade to mohlo byt placebo, nebo jsi zrovna kapl na pripad, kdy jsi srovnaval ruznou kvalitu stejne pojmenovaneho paliva ve chvili, kdy zrovna Shell sidil. Muze se stat. Ale paralelu k hodinkam bych v tom urcite nehledal. jasně, máš pravdu to si ani nemyslím, že pokaždé tankuji v DE lepší naftu než tady, jenom jsem řekl svoji konkrétní zkušenost. Moje zkušenost není vůbec podstatná a nebral bych to za bernou minci. Jenom mě z principu docela štve chování Shellu, že k nám do Čr dávají horší kvalitu (dle výsledků testu), než např. do DE, to je celé . Odpověď na můj dotaz, až se k tomu testu vyjádří jsem nedostal žádnou. Pro mě z toho plynul jediný závěr, od té doby netankuji na čerpačkách Shell, ale u konkurence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Děkuji všem za hlasování i názory. Zatím to vypadá, že cca 1/4 si myslí, že rozdílná kvalita existuje, což je více než jsem čekal ...Hlavně se kvůli tomu "nehádejme", každý má právo na svůj názor a "pravdu na 100%" asi nikdo z nás nezná OK, 3/4 uvažují správně. Ufff.... aspoň tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacis Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Hele kolego, co se porozhlidnout tady po foru a drzet se tematu? Uz ti asi nikdo nic kloudnejsiho nenapise dobře kolego, máš pravdu, budu se držet tématu, omlouvám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacis Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 docela dobrý dysgrafický téma wo PHM Všem se omlouvám, že jsem otevřel téma PHM na tomto fóru, zklouzl jsem někam jinam, PARDON Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacis Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 OK, 3/4 uvažují správně. Ufff.... aspoň tak. doufám, že máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Všem se omlouvám, že jsem otevřel téma PHM na tomto fóru, zklouzl jsem někam jinam, PARDON nemusíš se omlouvat a nemusíš mi vykat - já sem prostě ?po - je to jak tu někdo napsal - prostě placebo efekt - jezdím poměrně dost a tankuju, kde mi dojde nafta = neshledal jsem, že by mi to wod někoho jelo líp nebo hůř a když to převedu na hodinky, tak ty +/- taky ukazujou stejně *díky za shlédnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacis Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 nemusíš se omlouvat a nemusíš mi vykat - já sem prostě ?po - je to jak tu někdo napsal - prostě placebo efekt - jezdím poměrně dost a tankuju, kde mi dojde nafta = neshledal jsem, že by mi to wod někoho jelo líp nebo hůř a když to převedu na hodinky, tak ty +/- taky ukazujou stejně *díky za shlédnutí vtipálku, tak to Ty můžeš za to, že od teď budu každému tykat P.S. k prvnímu tématu se dle slibu nevyjadřuji a že hodinky ukazují +- stejně máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 nemusíš se omlouvat a nemusíš mi vykat - já sem prostě ?po - je to jak tu někdo napsal - prostě placebo efekt - jezdím poměrně dost a tankuju, kde mi dojde nafta = neshledal jsem, že by mi to wod někoho jelo líp nebo hůř a když to převedu na hodinky, tak ty +/- taky ukazujou stejně *díky za shlédnutí Ypouši rozdíl vidim v tom, že s roladama na ruce uděláš víc parády, než s naftou wod šelu v nádrži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacis Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Ypouši rozdíl vidim v tom, že s roladama na ruce uděláš víc parády, než s naftou wod šelu v nádrži... taky dobrý, vtipní kluci jsou tady na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Je nesmysl, aby rozdelovali vyrobni sarzi pri vystupu na zeme kam bude distribuce. Staci se seznamit s pravidly vystupni kontroly a jakost, sarzovanim atd... a bude hned jasno. Ma vubec nekdo tucha o cene vyrobni linky, nakladech na smeny atd...aby jeli v rozdilny kvalite?...hloupost. To je zase diskuse... To jsi ovšem v rámci svého příspěvkového zápalu smíchal dva příspěvky, mou reakci na nesmysl a nesmysl a vyšel z toho jeden příspěvek, který ovšem není celý můj, ale pouze ta jeho horní část, dvě linky a dvojí kontrola a já nevím, co ještě dalšího, nejsou z mé hlavy ... Přečti si to tu ještě jednou pořádně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Proč jsem napsal tu pitomost, že ?Švýcaři takhle neuvažují ?? No, jednoduše proto, že jsem přesvědčen, že jsou země, kde stále platí, že z dlouhodobého hlediska se i obchodně vyplácí především poctivost, a je to tedy dobre i pro ?biznis ?, jak tu někdo vtipně poznamenal. Zvlášť v tak tradičním odvětví, jako je hodinarina a u tak tradičních firem, jako jsou ty, o kterých se bavíme. Renomé značky se buduje desetiletí, ne tím, že dají Rolády na ruku Federerovi. Ale je to jen můj názor, mohu samozřejmě žít v iluzi. Na druhou stranu, žije se mi v ni lépe, než v paranoidních představách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacis Odesláno 6. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Pánové, rád bych poděkoval všem co hlasovali. Výsledek, skoro 30% lidí si myslí, že se dělají dvě kvality . Díky všem za názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se