sharz Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 March LA.B AM3 Legionnaire info / foto: ablogtoread.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Velice povedená limitka- pouzdro, indexy a barva svělé. Pro moji retro dušičku je to pohlazení! Jenom bych jim tak 2-3mm přidal, i když kdoví jakým dojmem působí přímo na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 asi jsem kulturni barbar, ale tahle znacka mi bohuzel vubec nic nerika a za ty love, no, nevim, nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Hele nejsi, cena je opravdu docela přemrštěná. Mě se zkrátka jenom velmi líbí design, zpracování a i strojek není špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se